12 jarige drag queen is erg populair in klein Brits dorpje.

Een rondborstige dame, blonde haren en een roze jurk dat is Naughty Nora (foto rechts), een populair figuur in een klein Engels dorpje met maar duizend inwoners. Wat het geheel opmerkelijk maakt is dat Nora eigenlijk een 12 jarige jongen is.

De 12 jarige Redvers Stokes (foto links) is zowel bij zijn ouders als in zijn dorpje razend populair wanneer hij veranderd in Naughty Nora. De jongeman draagt de bh van zijn moeder, een roze jurk en zelfs hoge hielen. Alles begon zo'n twee jaar geleden toen Redvers mee deed aan een drag queen wedstrijd omdat er niet genoeg deelnemers waren. Strokes zong nummers van Dolly Parton en Michael Jackson en won de eerste prijs. Sinds toen is Naughy Nora een populaire persoonlijkheid op verschillende locale evenementen.

'Ik denk niet dat er iets mis mee is dat ik dat doe. Ik vindt het erg grappig. Mijn familie en zelfs mijn vrienden vinden het erg leuk en cool. Ik sta altijd open voor nieuwe dingen. Ik verkleed me soms als vrouw maar ik hou nog altijd van meisjes hoor. Het is gewoon een hobby," aldus de 12 jarige Redvers. Zijn moeder, Georgia, zegt erg trots te zijn op haar zoon. Zijn optreden als Naughty Nora is niets om je zorgen over te maken. Redvers staat gewoon graag in het middelpunt van de belangstelling, hij heeft geen plannen om er zijn cariere van te maken."

Extra: Een travestiet of Drag Queen is een man die zich verkleed als vrouw. Er bestaan ook vrouwelijke travestieten ze dragen mannelijke kleding, kort haar en maken de borsten zo plat mogelijk. Sommige travestieten of Drag Queens verkleden zich in de andere sekse voor de lol, voor anderen behoort het tot hun seksuele identiteit. Een travestiet is meestal heteroseksueel maar kan ook homo of bi zijn.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 23 August, 2011 en 4189 keer gelezen.