Lady Gaga gaat lesbische toer op en opent weldra music awards.

Zangeres Lady Gaga gaat binnenkort een gastrol spelen in de animatieserie The Simpsons, die in de VS weldra aan zijn 23ste seizoen begint. De aflevering zal te zien zijn in het voorjaar van 2012. Wanneer de aflevering bij ons op het scherm komt is niet bekend.

De aflevering is ondertussen ingeblikt en Gaga zei daarover: "Het is een van de coolste dingen die ik ooit heb gedaan". In de aflevering 'Lisa goes gaga' speelt de zangeres haar eigen excentrieke zelve met tal van flamboyante outfits. Daarnaast is ze ook vaak in aanwezigheid van niemand minder dan zanger Elton John.

Hoogtepunt van de aflevering is een kus scéne met niemand minder dan... Marge Simpson. “Ik speel een beetje een sletje. De appel valt dus niet ver van mijn artistieke boom!”, aldus de zangeres. Het is trouwens niet de eerste keer dat Marge een vrouw kust. Eerder deed ze dat in een scéne ontstaan uit de dronken verbeelding van Homer. De foto's bovenaan dit artikel zijn scénes uit de te verwachten aflevering waar je de zangeres ziet in aanwezigheid van Elton John.

Daarnaast mag Gaga weldra, namelijk op 28 augustus de MTV Video Music Awards openen. De 25-jarige zangeres zal voor een speciaal optreden zorgen, maar wat ze precies in petto heeft wil ze voorlopig niet kwijt. Vorig jaar verscheen Gaga nog in een vleesjurk op de awards, waar ze die avond maar liefst 8 beeldjes in de wacht sleepte.

Eerder kon je bij ons lezen:
Lady Gaga als Amy Winhouse in film en Gaga als man op cover nieuwe singel.
Lady Gaga: "Dood Amy Winehouse is les voor de wereld'. Gaga was zelf ook ooit verslaafd.
Lady Gaga duikt met Cher de studio in.
holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 24 August, 2011 en 3139 keer gelezen.Reageer op dit bericht: