Yanaika (ex Mijn Restaurant) en vriendin zijn niet meer samen.
In mei van dit jaar kon je bij ons lezen over de nieuwe vriendin van Yanaika ex-deelneemster aan het programma 'Mijn Restaurant'. Maar ondertussen blijkt dat Lady Chef of The Year Yanaika, 30, en haar nieuwe vriendin Nathalie na vijf maanden uitelkaar zijn.

Yanaika werd bekend door haar deelname aan het vtm-programma 'Mijn Restaurant' waar ze met haar toenmalige vriendin Stephie aan deel nam. Yanaika en Stephie werden meteen een bekend lesbisch koppel die na het programma samen door gingen in restaurant Exquisa in Hasselt. Maar na acht jaar kwam er plots een einde aan hun relatie. Het koppel was uitelkaar gegroeid en ging in vriendschap uitelkaar. Stephie heeft nu een relatie met een man. In mei van dit jaar stelde Yanaika haar nieuwe vriendin Nathalie voor.

Nathalie ging meteen mee werken in restaurant Exquisa en het koppel is ondertussen was al een tijdje bezig met de verhuis van het restaurant naar een nieuw pand. Begin deze maand kwam daarover het nieuws dat de heropening nog eventjes moet worden uitgesteld. En nu raakte bekend dat Yanaika en Nathalie niet meer samen zijn. Yanaika deed haar verhaal in weekblad Dag Allemaal.

"Naarmate Nathalie en ik elkaar steeds beter leerde kennen zagen we dat het nooit echt zou lukken tussen ons." Iets waar Yanaika het nog steeds moeilijk mee heeft, want ze ziet Nathalie nog doodgraag. "We hebben geen ruzie gemaakt en komen nog goed overeen maar het is definitief gedaan." Yanaika verteld dat ze Nathalie door de verbouwingen van Exquisa heel veel tijd samen door brachten en dat dit alles in een stroomversnelling heeft gebracht. Het werd al snel duidelijk dat de twee karakters niet samen pasten. "We denken bijvoorbeeld al heel verschillend. En ja, ik ben toevallig bekend. Dat is niet altijd evident voor een partner. Dat geeft toch een bepaalde druk op je relatie."

Toch was er sprake van liefde tussen de twee dames. Maar het was duidelijk dat de relatie geen kans op slagen had. Samen hebben ze dan de knoop doorgehakt wat voor allebei pijnlijk was. Of Nathalie nog zal meewerken in Exquisa is onduidelijk. De zaak moest in september open gaan maar dat is uitgesteld wegens vertragingswerken bij de verbouwingen van het restaurant. Voorlopig stort Yanaika zich daarop en verder kijkt ze de kat uit de boom. Het volledige verhaal kan je lezen in de Dag Allemaal van 23 augustus.

Eerder kon je bij ons lezen:
Heropening van Yana´ka's Exquisa uitgesteld.
Homo en lesbisch koppel in nieuwe reeks 'Mijn Restaurant'.
holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 27 August, 2011 en 4189 keer gelezen.