Limburgse brouwer zet Di Rupo en De Wever samen in bad + filmpje.Onder de slogan: 'Wat als Plezir de oplossing voor België was?', heeft een Limburgse bierbrouwerij een reclamespotje gemaakt waarin Elio Di Rupo en Bart De Wever samen het bad in duiken.

In het clipje zien we Di Rupo voor de spiegel staan en zichzelf ontkleden, behalve zijn strikje natuurlijk. Hij krijgt een flesje Plezir tegen de voeten gerold dat van Bart De Wever komt die in een bad met ijskoud water en flesjes bier zit. Uiteindelijk klinken beide heren met de flesjes in bad.

Plezir is een biertje dat enkele maanden geleden gelanceerd werd. Het werd ontworpen door broer en zus Pedro en Dorothee Pereira uit Lier. Plezir is volgens brouwerij Sint-Jozef gelanceerd als een "lifestyle, unisex bier met een vrolijke toets". Opmerkelijke kijkertjes zullen meteen zien dat in het spotje acteurs te zien zijn en niet de échte poltici. En ook al is de gelijkenis niet helemaal treffend toch is het een leuk homo getint spotje geworden. Filmpje bekijken: Klik hier

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 29 August, 2011 en 3663 keer gelezen.