Zangeres Sinead O'Connor zoekt dringend mannelijke of vrouwelijke sekspartner.
Zangeres Sinead O'Connor bekend van haar jaren negentig hits als Nothing compares 2 U en Troy is op zoek naar een mannelijke of vrouwelijke sekspartner die net als zij dol is op anale seks.

O'Connor raakt naar eigen zeggen niet aan een sekspartner. Op haar eigen blog schrijft ze onder andere dat ze 'zo wanhopig op zoek is naar seks, dat ze wel eens een ongeluk zou kunnen begaan". Blijkbaar is het niet makkelijk om iemand te vinden want de zangeres gaat nog verder in haar oproep.

"Mijn seksuele en affectieve situatie is zo driest dat levenloze objecten er goed beginnen uitzien, net als ongeschikte of onbeschikbare mannen en/of onbeschikbare vruchten en groenten. De yams (zoete aardappelen) lijken het pleit te winnen", schrijft ze in de blog met als titel 'Is Sinead about to hump her truck?'.

"Onnodig te zeggen dat mijn beroep het me moeilijk maakt mannen te vinden die me enkel willen voor mijn (legendarische) kont. Toch ben ik op de top van mijn seksueel kunnen en ben ik veel te lief om als een non te leven. Het is zeer deprimerend".

Verder diept ze haar oproep naar een seks hongerig persoon nog uit met een lijst van musts: ("moet blind genoeg zijn om me super knap te vinden") en must nots ("mag niet Brian of Nigel heten"). "En laat ik het duidelijk stellen: ja, ik doe anale seks en ik zou zelfs diep teleurgesteld zijn mocht anaal niet op het menu staan, naast al het andere. Dus als je niet houdt van 'de moeilijke bruine', gelieve niet te reageren. Ook vrouwen zijn welkom". Kandidaten zullen gescreend worden door de assistent van O'Connor.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 31 August, 2011 en 3730 keer gelezen.