Vrouwelijk orgasme maakt minder ziek.


Meisjes en dames opgelet. Wil je het risico op ziekte beperken, dan doe je er goed aan om regelmatig een orgasme te krijgen. Dat blijkt uit een onderzoek van de Australische Monash universiteit.

Wetenschappers analyseerden het seksleven van ongeveer driehonderd vrouwen tussen de 20 en 65 jaar. Uit het onderzoek blijkt dat vrouwen die minstens twee keer per maand vrijen Ún klaarkomen, aanzienlijk minder risico lopen om ziek te worden dan meisjes en vrouwen die zelden seks hebben en een orgasme kunnen bereiken. Daarnaast hebben ze doorgaans meer energie en voelen ze zich mentaal fitter dan vrouwen die hun hoogtepunt missen.

De onderzoekers beklemtonen (wanneer het gaat om heteroseksuele vrouwen), dat mannen er alles aan moeten doen opdat hun vrouw of vriendin tot een seksueel hoogtepunt kunnen komen. Wij van holebi.info voegen er aan toe dat dit natuurlijk ook geldt voor lesbische meisjes en vrouwen. Het vrouwelijk orgasme biedt dames net dat beetje extra immuniteit tegen gezondheidskwaaltjes. Dus laat je verwennen en heb je geen partner verwen dan jezelf. Have fun...

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 06 September, 2011 en 4091 keer gelezen.