Amerikaans rapper heeft probleem met homo's in de kast.


De Amerikaanse rapper Game wil dat homo rappers uit de kast komen. Naar eigen zeggen heeft hij een probleem met de 'vele' rappers die angstvallig in de kast blijven.

De rapper wiens echte naam Jayceon Terrell Taylor is zegt geen homofoob te zijn maar wel een probleem te hebben met mensen die nog in de kast zitten. "Ik denk dat er veel rappers zijn die in de kast zitten en homo zijn. Ze zijn de enige homo's waar ik een probleem mee heb. Ik heb geen probleem met homo's. Ze zijn overal en dat is ok, wel leven in een vrij land."

Game heeft geen probleem met homo's wl met homo's die zich voordoen als hetero. De rapper maakt zich vooral zorgen over het feit dat een homo die in de kast zit oneerlijk is en dat hij Aids kan verspreiden, en daarom noemt hij het in de kast blijven van homo's angst wekkend en ontoelaatbaar. De rapper zelf is hetero.

Extra: Game's tweede album Doctor's Advocate kwam binnen op nummer 1 in de Amerikaanse albumhitlijst door 365.000 exemplaren te verkopen in de eerste week. Van het album zijn inmiddels wereldwijd 1.500.000 exemplaren verkocht. Het vierde album van Game, The R.E.D. Album, is mede geproduceerd door Dr. Dre en Pharrell.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 07 September, 2011 en 5370 keer gelezen.