Homofobe kerk clan gaat op 9/11 protesteren op Ground Zero.
De anti-holebi Westboro Baptisten Kerk onder leiding van opper-homofoob Fred Phelps heeft aangekondigd zondag te gaan protesteren op het Ground Zero-terrein New York, waar dan de aanslagen van 11 september 2001 zullen worden herdacht. Daarnaast zijn er ook protestacties gepland bij begrafenissen van de slachtoffers van drie Nationale Garde soldaten die omkwamen bij de schietpartij in Nevada

Phelps en zijn clan zijn bekend van hun protesten tijdens militaire begrafenissen waarbij ze bordjes dragen met boodschappen als: 'God haat homo's', en 'Homo's branden in de hel'. De clan is van mening dat de problemen (terroristische aanslagen, moordpartijen, natuurrampen e.a) het gevolg zijn van de decriminalisering van homoseksualiteit in de VS.

Over de betoging op het Ground Zero-terrein zegt de clan: 'Jullie treuren na al tien jaar om de doden. Wat een schande! De here eiste de zielen van hen die heengingen op 11 september, denken jullie dat jullie geween hen zal terugbrengen? Ontwaak! Ze zijn in de hel! Jullie hebben niet geleerd van de lessen die zich voor je ogen afspeelden. God veroorzaakte 9/11 voor het verraderlijk afwijzen van Hem, het was een gezegende waarschuwing om te kunnen ontkomen aan zijn toorn die zal komen, om je nederig neer te werpen voor God en Hem te gehoorzamen. In plaats van rouwen om afvallige mensen, dank God dat je er nog mag zijn, dat Hij je nog de r ruimte biedt om je te bekeren. Dank God dat Hij niet dit gehele rebelse land al verwoest heeft. Je enige hoop is de waarschuwing ernstig te nemen: bekeer je of je gaat er aan."

Daarnaast gaat de Phelps clan ook protesteren in Carson City tijdens de begrafenis van drie Nationale Garde soldaten die dinsdag omkwamen na een schietpartij in Nevada. Daarbij kwamen vijf mensen om het leven waaronder ook de dader die zelfmoord pleegde. Het incident vond dinsdag rond 9 uur plaats in een restaurant in Carson City, de hoofdstad van Nevada. De slachtoffers, allemaal leden van de Nationale Garde in uniform, bevonden zich in het restaurant toen de 32-jarige schutter Eduardo Sencion plotseling het vuur op hen opende. Voorlopig heeft de politie nog geen motief voor Sencions daad.

Eerder kon je bij ons lezen:
Homohaters (Phelps clan) mogen demonstreren op begrafenissen aldus hooggerechtshof.
Holebi's zijn schuld van aardbeving in Nieuw-Zeeland.
Een greep uit ons overige nieuws:
Homo's mogen onder voorwaarden bloed geven, holebi's en EU niet blij.
Nederlanders meest tolerant t.o.v holebi's van alle Europeanen, maar holebi's denken er anders over.
Cyndi Lauper opent opvanghuis voor jonge holebi's.
Huidskleur be´nvloedt beoordeling homo's.
Amerikaans rapper heeft probleem met homo's in de kast.
Gezocht Belgische schoolgaande holebi's, leuke prijzen te winnen.
Steun aktie huwelijk open voor homo's en lesbiennes in gehele EU.
Google eert Freddy Mercury met doodle + filmpje.
Het schijnende verhaal van een Nederlands Marokaanse homo.
Foo Fighters gaan homo-pornografische toer op voor promospot + video.
Striptekenaar Jan Kruis brengt homo parodie op Jan, Jans en de kinderen.
Transseksuele zoon van Cher gaat nu voor penis en doet mee aan...
Striptekenaar Jan Kruis brengt homo parodie op Jan, Jans en de kinderen.
Meer nieuws: Klik hier


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 08 September, 2011 en 3565 keer gelezen.