Lesbische relatie van actrice met fotografe volop in de belangstelling.
Sinds bekend is dat de Amerikaanse actrice Amber Heard, 25, (foto's links) een relatie heeft met een vrouw, staat deze relatie volop in de belangstelling en daar baalt Amber wel eens van. "Ik ben iemand die niet veel over mijn persoonlijke leven praat, omdat ik dat zo privé mogelijk wil houden."

Heard kwam vorig jaar uit de kast tijdens het 25-jarige jubileum van GLAAD (een organisatie die elk jaar prijzen uitreikt aan films en series die positief hebben bijgedragen aan het beeld van homo's, lesbiennes, biseksuelen en transgenders.) door met haar vriendin fotografe Tasya van Ree (foto's rechts) op de rode loper te verschijnen.

Toch zegt Heard het belangrijk te vinden om niet moeilijk te doen over haar seksuele geaardheid, omdat ze beseft dat ze voor velen een rolmodel is. Maar tegelijkertijd vindt ze het irritant dat haar verschijning op het Glaad-evenement door de roddelpers als vrijbrief wordt gebruikt om alles over haar relatie te melden. Ook met de labels (lesbisch of biseksueel) heeft ze soms wat moeite. "Ik had relaties met mannen en nu heb ik een relatie met een vrouw. Ik hou van wie ik hou, het is de persoon die voor mij uitmaakt."

Extra: Amber en Tasya zijn sinds 2008 een koppel. Heard speelde in films als: Drive Angry, Ex Terminators, The Informers. Daarnaast speelde ze ook gastrollen in The O.C. Criminal Minds en Californication. Binnenkort zal ze als Playboy bunny te zien zijn in de NBC TV-film The Playboy club waarin ze de rol zal spelen van bunny Maureen 1 van de bunnies in de Playboy Club in Chicago anno jaren 60. Tasya van Ree is een bekende fotografe die gespecialiseerd is in zwart-witte fotografie. Naast de erotiek is haar passie voor poëzie een van haar belangrijkste handelsmerken. Ze fotografeert vaak beroemdheden van diverse pluimage - veelal afkomstig uit de eigen vriendenkring. Heard en van Ree zetten zich naast hun werk ook actief in voor de gelijke rechten van holebi's en transgenders. En doen ze ook vaak mee aan holebi rally's en andere optochten.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 10 September, 2011 en 5891 keer gelezen.