De 20 leukste seksweetjes op een rijtje...


Seks verkoopt - Seks is een veel besproken onderwerp - Seks is lekker - Seks weetjes zijn nuttig en soms ook grappig. En omdat seks het meest gezochte woord is op het internet gingen wij van holebi.info op zoek naar de leukste seks weetjes over mannen en vrouwen. Sommige zijn nuttig om weten andere gewoon grappig.

20 leuke seks weetjes

1. Wist je dat John Harvey Kellogg zijn bekende cornflakes ontwikkelde om het masturberen te verminderen. Het was de bedoeling om kinderen dankzij cornflakes de kracht te geven om aan de behoefte van het masturberen te weerstaan

2. Wist je dat 1% van alle vrouwen een orgasme kan krijgen door enkel maar het stimuleren van de borsten.

3. Het proeven van de lichaamssappen van andere mensen heeft hetzelfde effect als het slikken van een vitaminepreparaat. Bovendien maakt het de tanden witter.

4. Wist je dat 1 op de 3 mannen is lenig genoeg om zichzelf te pijpen.

5. In de top van de vagina zitten 8000 zenuwcellen.

6. Wist je dat In landen waar vrouwen tot na het huwelijk maagd moeten blijven, is anale seks populairder dan elders in de wereld. Kwestie van kuis te blijven.

7. In de middeleeuwen deden vrouwen wespen in een vorm gesneden dildo omdat het geluid een orgasme opwekt.

8. Als een man dikker wordt, is zijn onderbuik één van de eerste plaatsen waar het vet zich opstapelt. Daardoor kruipt het over de basis van de penis zodat die zal krimpen. Dikkere mannen hebben dus kleinere penissen.

9. In het oude Egypte stopten vrouwen stenen in hun vagina's om zwangerschap te voorkomen,

10. Vroeger gebruikte men in Engeland een wel heel pijnlijke manier om masturbatie bij jongeren tegen te gaan. Over de penis werd een aluminium ring met pinnen geschoven. Telkens de penis door opwinding groter werd, konden de jongens het niet meer uithouden van de pijn.

11. Wist je dat mensen en dolfijnen zijn de enige soorten die seks voor het plezier hebben.

12. Slechts 6% van alle mannen op aarde hebben volgens condoomfabrikanten extra grote condooms nodig dus 94% liegt over zijn maatje.

13. Een man komt in zijn leven zo'n 7.200 keer klaar, waarvan 2.000 keer dankzij zijn eigen hand.

14. De meeste orgasmes van een vrouw op 1 uur tijd is 134.

15. Wist je dat de voorhuid wordt na een penis besnijdenis niet weggegooid, maar hergebruikt om er kunsthuid voor mensen met brandwonden van te maken

16. Wist je dat de gemiddelde vagina 8 centimeter diep is. En wanneer een vrouw opgewonden is ze dubbel zo groot wordt maar dat het niet verder rijkt dan 12 centimeter.

17. Een normale man kan niet meer dan 5x per dag klaarkomen.

18. Wist je dat seks enorm stress- en angtverlagend werkt, je een goed humeur bezorgd en bovendien ook nog eens honger bestrijd en dat het ook een goede manier is om af te vallen want je verbrand maar liefst 100 tot 200 calorieën per vrijpartij.

19. Wist je dat de smaak van sperma te beinvloeden is met wat je eet. Hij wordt sterker en bitterder als je veel koffie drinkt en de ene sigaret na de andere opsteekt. Fruit doet het goed voor de smaak, bijvoorbeeld ananas. Ook zijn er middeltjes te koop die de smaak beinvloeden.

20. In de middeleeuwen wilden vrouwen geen orgasme omdat ze dachten dat ze daardoor niet zwanger konden worden.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 11 September, 2011 en 22882 keer gelezen.