Elton John met man en zoontje op vakantie in St. Tropez + foto's.
Zanger Elton John genoot recent van een welverdiende vakantie met zijn echtgenoot en zoontje in St. Tropez. En dat het vakantie is ziet men duidelijk aan de outfit van de zanger, de glitter en glamour bleef thuis.

De zanger was samen met enkele vrienden op vakantie in het zonnige St. Tropez. Enkele fotografen schoten enkele plaatjes toen Elton samen met echtgenoot David en zoontje Zachary onderweg waren voor een lunch bij Club55. Hij liep er bij als een Amerikaanse toerist. De korte broek en het losse hemd van beide heren zou normaal geen toegang geven tot de sjieke Club55. Maar als je bekend bent en er voor je naam Sir staat veranderd het verhaal natuurlijk.

De kleine Zachary die geboren werd op 25 december 2010 door een draagmoeder werd vooral rond gedragen door papa David. En inmiddels begint de kleine steeds meer op papa John te gelijken. Eerder bekende de zanger dat zijn sperma werd gebruikt bij het draagmoederschap en dat hij hoopt dat de kleine zijn talenten heeft gerfd. John 62 en David, 48, stapten in 2005 na twaalf jaar in het huwelijksbootje. Het ging daarbij om een civil partnership ceremony omdat het homohuwelijk niet toegestaan is in de UK. Naast zijn beroemde papa's heeft Zachary ook nog een beroemde peettante namelijk niemand minder dan zangeres Lady Gaga.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 14 September, 2011 en 3560 keer gelezen.