Vrouw is zo bang, en walgt zo van holebi's dat ze haar huis niet meer uit durft.
Een Amerikaanse katholieke vrouw uit Massachusetts heeft zoveel walging voor holebi's dat ze haar huis niet meer durft te verlaten. Stacy Trasancos, een huisvrouw met zeven kinderen, vertelde over haar homofobie op haar webblog acceptingabundance.com.

Op haar blog vertelt ze dat ze recent in een zwembad twee homo's tegen kwam die tegen elkaars ellebogen wreven, ze te bang is geworden om nog buiten te komen. In een andere situatie beschrijft ze een trip naar een park waar ze twee vrouwen elkaars rug zag strelen 'op een manier die niet enkel vriendschappelijk was'. Ook daarvan moest ze walgen.

Stacy zegt dat ze zichzelf niet meer in staat kan stellen om uit huis te gaan uit angst voor wat ze dan weer te zien zou krijgen. "We zijn verantwoordelijke burgers. We leven volgens regels, we betalen onze belastingen. Ik moet de kans hebben om grip te hebben op wat er in mijn gemeenschap gebeurt, en als keizer heb ik dat recht. Maar ik ben in de minderheid. Ik kan zelfs niet naar normale plaatsen gaan. We weten allemaal wat er gebeurd wanneer ik aan twee mannen of twee vrouwen vraag om te stoppen met zichzelf te tonen aan mezelf en mijn kinderen, ze leven in zonde." Verder zegt de brave huisvrouw dat sinds haar woorden op de blog verschenen zijzelf en haar familie worden bedreigd met ontvoering, verkrachting en moord.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 17 September, 2011 en 2849 keer gelezen.