Chaz Bono, transseksuele zoon van Cher steelt show in Dancing with the stars + filmpje.De deelname van Chaz Bono, de transseksuele zoon van zangeres Cher, aan de Amerikaanse versie van 'Sterren op de dansvloer' lokte vooraf heel wat kritiek uit. "Een transseksueel in de show? Hoe komen ze er bij? En dat kan toch niet! En houdt je kinderen weg van het scherm.

Maar daar trok Chaz zich niets van aan en bracht hij het er samen met zijn danspartner lacey Schwimmer goed en wonderwel behoorlijk sierlijk vanaf tijdens het eerste optreden. De jury beloonde zijn chachacha met gesmaakte commentaren en een behoorlijke score van 17 op 30.

"Ik voelde me goed toen ik aan het dansen was", aldus Chaz achteraf. "Ik probeerde me te concentreren en er plezier aan te beleven, volgens mij ben ik daar ook in geslaagd. Dit was zo'n leuke ervaring. Ik ben begonnen met de gedachte dat ik moest genieten van elke minuut, ondanks de zenuwen en dergelijke. Ik apprecieer de leuke dingen die de juryleden over mijn voetenwerk vertelden, ook al besef ik dat er nog een pak werk aan de winkel is."

De knieblessure die in de show even ter sprake kwam, blijkt overigens mee te vallen. "Ik vind het tof om zo intens te bewegen en als ik er ook nog kilo's door kwijt kan spelen, is dat helemaal te gek. Ik probeer zo lang mogelijk hier te blijven om het publiek te entertainen." De kritiek op zijn deelname tracht Chaz naast zich neer te leggen. "Iedereen zou beter wegblijven van die forums. Die trekken toch alleen maar mensen met slechte bedoelingen aan."Eerder kon je bij ons lezen:
Chaz Bono's deelname aan Dancing With The Stars is niet schadelijk voor kinderen.
Transseksuele zoon van Cher gaat nu voor penis.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 04 October, 2011 en 4928 keer gelezen.