Vader mishandelde jaren lang zoon om hem hetero te maken.

Een Amerikaans student is door zijn vader meermaals mishandeld in een poging hem heteroseksueel te maken. Samuel Briton (foto), een student aan de universiteit van Kansas, vertelt hoe zijn Baptisten missionaris vader hem sloeg, verbrande en folterde met elektrische schokken.

Samuel, die in missionarissen familie leeft vertelde zijn verhaal aan de groep 'I'm From Driftwood', die door de VS reizen op zoek naar onvertelde verhalen van holebi's en transgenders. De mishandelingen begonnen toen Samuel amper twaalf jaar oud was en hij zijn vader had verteld dat hij meer van jongens hield dan van meisjes.

De vader van Samuel vertelde de jongen meermaals dat hij de enige homo in Amerika was en dat de overheid hem gauw zou weten te vinden en hem zou doden. De jongen werd nadien vaak zo hardhandig mishandeld in een poging hem heteroseksueel te maken dat hij maar liefst zes keer moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Samuel werd meermaals verbrand door zijn vader en moest op een bepaald moment ijsblokken vasthouden terwijl hij foto's te zien kreeg van mannen die elkaar knuffelen met het doel hem te leren dat intimiteit tussen mannen verkeerd is. De ergste feiten duurden een maand lag. Hij kreeg naalden in zijn vingers gestopt die werden verboden aan een apparaat waarna hij elektrische schokken kreeg terwijl hij naar homoporno moest kijken.

Op een bepaald moment overwoog Samuel zelfs om zelfmoord te plegen en klom hij op een gebouw om daar vanaf te springen, wat hij uiteindelijk niet deed. Zijn moeder vertelde hem dat ze terug van hem zou houden wanneer hij terug heteroseksueel zou zijn. Samuel besloot toen te gaan liegen en vertelde zijn ouders dat hij hetero was, waarna zijn ouders erg blij waren en hem terug omhelsden. Maar op het moment dat Samuel op het punt stond naar de universiteit te gaan kon hij niet langer leven met de leugens en vertelde hij zijn ouders de waarheid. Zijn vader liet hem weten dat wanneer hij terug naar huis zou komen hij hem zou vermoorden. Toch probeert Samuel nog regelmatig contact te hebben met zijn ouders. Hij belt hen regelmatig op, vaak zonder resultaat. De laatste keer dat hij telefonisch contact had zei zijn vader dat hij hem zou dood schieten als hij het zou wagen weer thuis te komen. Samuel blijft hopen dat zijn ouders hem ooit zullen accepteren zoals hij is.

Een greep uit ons overige nieuws:
West-Vlaamse holebi's stellen zich burgerlijke partij na aanval op homo in Oostende.
Stem meer voor de Belgische Homo Top 100.
Goed nieuws voor Belgische homo & lesbische ouders.
Top 20 van 100 meest belangrijke momenten in de holebi sport geschiedenis.
Zuid-Afrikaanse politie zoekt seriemoordenaar of homofobe moordenaarsgroep van homo's.
Chaz Bono, transseksuele zoon van Cher steelt show in Dancing with the stars + filmpje.
Stop pedofielen en leer kinderen de ondergoedregel + filmpje.
Tiener van school gestuurd na zelfmoord 14-jarige homo.
Tom Lanoye schrijft Boekenweekgeschenk.
Wereldwijd grote toename onveilige seks onder jongeren.
Paul de Leeuw in Polen: 'Jezus was biseksueel' + filmpje, en weldra met nieuwe show terug op Tv.
Nieuw vaccin mogelijk heilige graal die van hiv lichte infectie kan maken.
Nederland heeft problemen met homo's en lesbiennes, Tweede Kamer debat op komst.
10-jarig transseksueel meisje door iedereen aanvaard behalve door...
Meer nieuws: Klik hier


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 08 October, 2011 en 2975 keer gelezen.