Lady Gaga zet zich in voor (holebi) jongeren en werkt mee aan wereldrecord.
Zangeres Lady Gaga laat weten dat ze in haar strijd tegen pesten de 'Born This Way Foundation' heeft opgericht. Dit doet ze samen met haar moeder Cynthia Germanotta. Daarnaast is er ook nog het nieuws dat Gaga meewerkte aan een wereldrecord.

Gaga liet op haar website weten dat ze mee de strijd wil aangaan tegen pesten. De zangeres maakte zich eind september boos toen een 14-jarige fan zelfmoord pleegde omdat hij werd gepest omwille van zijn homo zijn. De zangeres was toen zo onder de indruk dat ze zelfs tijdens een optreden emotionele song bracht ter nagedachtenis van de jongen. Met de foundation wil Gaga jongeren meer zelfvertrouwen geven en voorkomen dat ze gepest worden.

De organisatie wil jongeren gaan helpen een samenleving te creëren waarin iedereen wordt geaccepteerd zoals die is. De leiding van de Born This Way Foundation is in handen van Cynthia Germanotta, de moeder van Lady Gaga. Ze gaan daarbij een samenwerking aan met de John D. & Catherine T. MacArthur Foundation, de California Endowment en de Berkman Center for Internet & Society at Harvard University. De Born This Way Foundation wordt volgend jaar officieel gelanceerd. Lady Gaga meldt dat ze in 2012 gaan knallen met de Born This Way Foundation en zal binnenkort verder in detail treden over de invulling daarvan. Je kan op de hoogte blijven via de website van de zangeres: KLIK HIER

Gaga werkte mee aan wereld record.
Een tweede nieuwsje rond de zangeres: Gaga had recent de eer om als zwarte gothic zeemeermin op de cover te staan van het nieuwste nummer van het Amerikaanse mode- en designmagazine Visionaire dat maar liefst 91 op 126 centimeter groot is. Visionaire kreeg hiervoor een notering in het Guiness Book of World Records als 's werelds grootste magazine. Om hun wereldrecord veilig te stellen, gaf de uitgever zelfs een luxe-editie uit die maar liefst 146 bij 201 centimeter groot is. Het 61ste nummer van Visionaire heet dan ook heel toepasselijk Larger Than Life. En wie kon die grote cover beter vullen dan het fenomeen Lady Gaga? Ze werd gefotografeerd door het Nederlandse duo Inez&Vinoodh, als een zeemeermin gehuld in olie (foto rechts).

Eerder kon je bij ons lezen:
Lady Gaga als zangeres en opvolgster Freddie Mercury in Queen.
Lady Gaga draagt tijdens concert lied op aan 14-jarige homo tiener die zelfmoord pleegde + video.

Een greep uit ons overige nieuws:
'Star Trek'-acteur komt uit de kast na zelfmoord homo tiener.
Lesbienne mag geen bloed geven in land waar dat wél mag.
André van Duin krijgt eigen tentoonstelling bij Beeld & Geluid.
Homo met schrijnend verhaal krijgt asiel in België.
Einde Dancing with the Stars voor transseksuele zoon van Cher, Chaz beledigd door jury.
Britse transseksuele lesbiennes in het huwelijksbootje gestapt.
Aartsbisschop Léonard niet vervolgd wegens homofobe uitspraken.
Jongens beschouwen studeren als zwak of homo zijn.
De Vlaamse Homo Top 100 en de nummer 1 is..
Beroemde modeontwerpster gaat scheiden van man voor vrouw.
60 procent heteroseksuele vrouwen is van nature biseksueel.
Leonardo DiCaprio gaat opnieuw homo spelen in film over beroemdheid.
Meer nieuws KLIK HIERholebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 03 November, 2011 en 3172 keer gelezen.