Nieuw: nagellak voor de échte (hetero) man.Er is weer een nieuwe trend op de markt. Dit keer gaat het om nagellak voor mannen. Volgens de producenten een noodzaak, want steeds meer heteroseksuele mannen gebruiken het. Metromannen zoals Johnny Depp (foto links) en David Beckham zouden het al volop gebruiken.

De idee voor de mannen nagellak komt van Evolution Man, een merk specifiek gericht op verzorgingsproducten voor mannen. De mannen nagellak is er in drie verschillende kleuren: het grijze 'Pavement', het metallic paarse 'Alter Ego' en het bronzen 'Stand Out'. Daarnaast zijn er ook nog twee topcoats beschikbaar, een glanzende en een matte, om je look af te werken. "De kleuren gaan mee met de huidige trends", zei oprichter Marco Berardini aan Allure. "Vroeger kozen mannen voor zwart, blauw en wit, maar ik wou metallic kleuren als moderne interpretatie van die oude favorieten."

En toch zagen we David Beckham in 2002 al met lichtroze nagellak en droeg prins Harry in 2009 zelfs een opvallender roze. Is het dan nog wel nodig om een aparte lijn te creëren voor de kleine groep mannen die het aandurft om nagellak te dragen? "Natuurlijk, want de manicure voor mannen wordt steeds populairder", zegt Berardini. "Mannen zijn zich steeds meer bewust dat nagels hun look kunnen maken of kraken. Zeg nu zelf, een Rolex combineren met afgebeten nagels, dat kan toch niet?"

Volgens de stylist zijn je nagels de ideale manier om te laten zien wie je bent. "Perfect propere nagels wijzen op succes en macht, maar met een gedurfd kleurtje kan je aangeven dat je je niet laat doen door de opvattingen van de samenleving. Bovendien is nagellak niet zo permanent als een tattoo, en je kan je kleur aanpassen aan je stemming of aan de mode." Leuk voor bekende mannen maar of gewone heteroseksuele mannen de nagellak zullen gaan gebruiken betwijfelen we sterk.

Eerder kon je bij ons lezen:
Modeontwerpster (moeder) die teentjes van zoontje roze lakt onder vuur in de VS.

Een greep uit ons overige nieuws:
Homofotograaf zet hetero mannen in Pin-up poses op kalender + foto's.
Lady Gaga zet zich in voor (holebi) jongeren en werkt mee aan wereldrecord.
60 procent heteroseksuele vrouwen is van nature biseksueel.
Jongens beschouwen studeren als zwak of homo zijn.
André van Duin krijgt eigen tentoonstelling bij Beeld & Geluid.
Acht hardnekkige misverstanden over SOA's
De Vlaamse Homo Top 100 en de nummer 1 is..
Stop pedofielen en leer kinderen de ondergoedregel + filmpje.
Beroemde modeontwerpster gaat scheiden van man voor vrouw.
Nieuw vaccin mogelijk heilige graal die van hiv lichte infectie kan maken.
Wereldwijd grote toename onveilige seks onder jongeren.
Meer nieuws: KLIK HIER


Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 03 November, 2011 en 5274 keer gelezen.