Lady Gaga zingt duet met Elton John.Zangeres Lady Gaga blijft het nieuws bepalen. Eerder kon je bij ons lezen dat de zangeres vier Music Awards bij de MTV Europe Music Awards won en dat ze zopas is gestart met de Born This Way Foundation waarbij ze de strijd aan gaat tegen het pesten van holebi jongeren.

Vandaag raakte bekend dat Gaga binnenkort een duet gaat opnemen met niemand minder dan Elton John. Het nummer komt op de opvolger van het album 'Born This Way'. Het nummer is al geschreven en John ziet het wel zitten. "Ik heb het al laten horen en hij vond het geweldig", aldus de 25-jarige zangeres in een Engelse talkshow. Meer info wil Gaga niet kwijt over het nummer of de andere liedjes op het nieuwe album.

Lady Gaga heeft een bijzondere band met de Britse zanger, zo is zij de peetmoeder van Zachary, het zoontje van Elton John en zijn partner David Furnish. Ook traden zij samen op tijdens de Grammy's en zijn ze te horen op de soundtrack van de animatiefilm Gnomeo and Juliet. Gaga zal in de toekomst ook te horen zijn op een nieuw album van zangeres Cher weermee ze een duet zingt.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
LADY GAGA ZET ZICH IN VOOR (HOLEBI) JONGEREN EN WERKTE MEE AAN WERELDRECORD.
LADY GAGA DRAAGT TIJDENS CONCERT LIED OP AAN 14-JARIGE HOMO TIENER DIE ZELFMOORD PLEEGDE + VIDEO.
holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 22 November, 2011 en 3856 keer gelezen.