David Davidse heeft een nieuwe vriend en denkt zelfs aan trouwen.Na veel pijn en verdriet kent David Davidse, 56, nu eindelijk weer het grote geluk. Daar heeft zijn nieuwe vriend Paul, 58, alles mee te maken. David verloor eerst zijn vader, daarna zijn vorige liefde en werd toen ook nog eens overvallen door een korte maar hevige ziekte.

In februari van vorig jaar verloor David zijn vader Bob bij de oudere generatie bekend als Nonkel Bob. Lange tijd kon vader Davidse niet verwerken dat zijn zoon homo was en daardoor botste het meer dan eens. Maar met de jaren groeiden de twee naar elkaar toe. Maar na de dood van zijn vader werd David dan ook overmand door pijn, gemis en een intens knagend verdriet. David werd toen getroost door zijn toenmalige biseksuele vriend Axel ook al hadden de twee toen enorme ups en downs. In de herfst van 2010 gingen David en Axel uit elkaar.

Daarna ging het niet goed met Davids gezondheid. Al heel zijn leven lijdt hij aan diverticulose, een aandoening van de dikke darm dat leidde eerder nooit tot ernstige problemen tot afgelopen lente hij plots te maken kreeg met een ernstige pijn in zijn buik waarna hij op de afdeling intensieve zorgen terecht kwam. Hij bleek een buikvlies ontsteking te hebben waarna een lange revalidatie volgde met vervelende complicaties. David moest een tijdje een stoma dragen. Maar net die lichamelijke ongemakken hebben ervoor gezorgd dat er nu een nieuwe liefde in Davids leven is.

Paul Gijselings is leraar die in de showbizz wereld geen onbekende is. Paul nam met het duo Pol & Mish ruim 20 jaar geleden deel aan het Eurosongfestival. Bovendien schreef hij samen met zijn toenmalige partner heel wat liedjes voor o.a Clousseau, Yasmine, Get Ready en Dana Winner. Hits als Clousseaus 'Nobelprijs' en Yasmines 'Porselein' werden geschreven door Paul. David en Paul kennen elkaar al heel lang. Dertig jaar geleden presenteerden ze samen een tv-programma: 'Rigoletto' boordevol comedy fragmenten waarbij Paul en David enkele sketches opvoerden. Er was toen al sprake van een aantrekkingskracht tussen beide heren en er is zelfs sprake geweest van een korte affaire. David en Paul zagen elkaar sindsdien elke twee maand en ze belde elkaar nog geregeld. Zelfs toen Paul getrouwd was met zijn toenmalige vriend Stefan bleven de twee nog contact houden.

"Paul is altijd wel in mijn hart gebleven," zegt David. Waarop Paul zegt: "En omgekeerd. Net als David heb ik veel miserie meegemaakt. Ik liep zware brandwonden op en had veel verzorging nodig. Op een dag verliet mijn man mij voor een ander, waarna ik in een diep gat belande. Maar in de nood heb je vrienden zeggen ze. En David is zo'n vriend. Met een kwinkslag of bij een goede pint op café, iedere keer opnieuw slaagde David erin om mij weer te doen lachen. Toen ik hoorde dat David thuis aan zijn bed gekluisterd was, ben ik meteen van Brussel naar Antwerpen gereden om hem te helpen. In de eerste plaats met de bedoeling een tweetal weken te blijven. Maar toen bleek dat we elkaars gezelschap zo aangenaam vonden dat we ons begonnen afvragen of we niet beter op die manier verder konden gaan."

Vanaf toen zijn de heren een koppel en hebben ze besloten de rest van hun leven samen te blijven. "Wat zit ik in Brussel alleen te doen als ik mij zo geweldig voel bij jou?", zei Paul. "Paul en ik zijn nu heel gelukkig. We lachen constant en vinden het enorm gezellig samen," aldus David. Dankzij Paul voelt David zich opnieuw goed in zijn vel. "Dat is nog zacht uitgedrukt," lacht David. "Wij hebben alle twee een sterk karakter, en toch lijken onze ego's nooit te botsen. in feite, alles wijst erop dat wij ooit een koppel moesten worden. Zonder elkaar toen te kennen zate we op dezelfde school. We groeiden op in dezelfde buurt en onze moeders kenden elkaar al van toen wij nog klein waren. Paul en ik, wij kennen elkaars handleiding. Wij denken ondertussen zelfs aan trouwen."

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
1 DEC WERELDAIDS DAG + PROG BELGIE - VOOR EERST BEMOEDIGENDE CIJFERS + MINDER HIV HOMO'S
HOMOSEKS IN DE GEVANGENIS MET TIMO DESCAMPS.
HOLEBI'S MEER OP DATINGSITES DAN HETERO'S EN ANDERE VERSCHILLEN.
GEORGE MICHAELS TOESTAND ZORGWEKKENDER DAN GEDACHT.
900 TRANSSEKSUELEN IN NEDERLAND WAARONDER VEEL ALLOCHTONEN.
NIEUWE SPAANSE PREMIER DIENDE BEZWAARSCHRIFT IN OM HOMOHUWELIJK AF TE SCHAFFEN.
LADY GAGA ZINGT DUET MET ELTON JOHN.
HET ROZE HUIS HAALT OUDERE HOLEBI'S UIT EENZAAMHEID MET BUDDY'S.
STRONT OF HETEROPORNO IN BRIEVENBUS - BIJNA 200 MELDINGEN HOMOFOBIE IN NEDERLAND.
DE NIEUWE LABELS (BELG HOMO ZINE) IS WEER UIT. WIN VOOR 5000 EURO AAN CADEAU'S.
ELTON JOHN KOMT MET EIGEN BRILLEN COLLECTIE.
VOORLICHTING OVER HOLEBI'S VERPLICHT OP NEDERLANDSE SCHOLEN
OOK IN DE DIERENWERELD KOMEN TRAVESTIETEN VOOR.
ELLEN DEGENERES DOOR HILLARY CLINTON BENOEMD TOT...
BIJNA HELFT SCHOLIEREN (MEISJES EN JONGENS) LAST VAN SEKSUELE INTIMIDATIE.
MEER NIEUWS: KLIK HIER


Bron: Dag Allemaal.

Dit bericht is gepost op 28 November, 2011 en 6391 keer gelezen.Reageer op dit bericht: