Paul de Leeuw boos op Sonja Barend en aan kerstmis doet hij niet.

Paul de Leeuw is boos op zijn eigen Vara-kamp na de uitspraak van voormalig talkshowkoningin Sonja Barend die stelde dat de presentator er eens tussen uit zou moeten. En dat terwijl de Leeuw terug stevig scoort met zijn programma.

Barend zei vrijdag in het programma 'De Wereld Draait Door' dat de Leeuw er eens een jaartje tussen uit zou moeten. Vanmorgen reageerde een ge´rriteerde De Leeuw met: 'Jezus, ik heb een jaar lang keihard gewerkt en dan wordt je in je eigen clubhuis afgeschoten.' De Vara-presentator was hoorbaar aangeslagen. 'Ik heb er een flinke tik van gekregen. Ik lag al op mijn rug bij mijn eigen mensen. Ze mogen van mij door de grond zakken.'

Het laatste jaar lag de Leeuw stevig onder vuur. Diverse media schreven dat hij moest stoppen met zijn shows omdat de mensen hem beu waren. De Leeuw stopte vorig jaar met de Madiwodovrijdagshow wegens tegen vallende kijkcijfers. Wat de Leeuw nog het meest stoort is dat Barend, wie hij naar eigen zeggen heel hoog heeft staan, zijn nieuwe show Pau!l, waarvan de kijkcijfers eerst ook te wensen over lieten, volgens hem niet eens goed heeft bekeken. 'Ze ziet de vernieuwingen niet.'

Ondertussen lijkt het tij wel gekeerd voor de Leeuw. De kijkcijfers van zijn nieuwe show Pau!l liegen er niet om. In twee weken tijd sleepte hij er 700.000 kijkers bij. Afgelopen zaterdag keken 1,5 miljoen mensen naar de familieshow waar de sint op bezoek kwam. Een kerstshow moeten de kijkers niet verwachten. Eerder liet de Leeuw weten dat hij niet aan Kerstmis doet.

De 49-jarige presentator gaat tijdens de feestdagen met zijn partner en twee kinderen naar het buitenland. "We verblijven in Spanje. En we zien wel. Je moet niets voorbereiden of van tevoren afspreken. Gewoon de koelkast volstouwen met eten en drinken om vervolgens op eerste kerstdag wakker te worden onder het mom: we zien wel. Pyjama's aan, legpuzzelen, Sky Radio hard aan, klaarzitten voor de Sound of Music", somt hij op. "Douchen of niet douchen? Gaan we om halfelf sjoelen? Als we zin hebben om de sjoelbak voor de middag al op tafel te knallen, dan doen we dat." Ook voor een glaasje alcohol is het volgens De Leeuw nooit te vroeg. "Hebben we trek in champagne, dan trekken we de fles open. Maar hebben we trek in rode wijn, dan komen de bourgogneglazen uit de kast."

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
ALS JE TROUWT MAG JE VERZWIJGEN DAT JE AIDS HEBT.
OSCAR WILDE KUSSEN KAN NIET MEER
HIV IS IN BELGIE JAMMER GENOEG WEL HOMOZAAK EN HUISARTSEN BEGRIP GEVRAAGD
NIEUWE VRIENDIN VAN ACTRICE SARA GILBERT IS EX 4 NON BLONDES ZANGERES
HOMOHUWELIJKS WEIGERAARS GAAN ONTSLAG AANVECHTEN.
BRUSSELSE HOLEBI GEMEENSCHAP BETREURT STEEKPARTIJ HOMOFOBE KLANT NA ZWARE HOMOFOBIE.
EUROPESE COMMISSIE KEURT PATIENTVRIENDELIJKE AIDSPIL GOED.
DAVID DAVIDSE HEEFT EEN NIEUWE VRIEND EN DENKT ZELFS AL AAN TROUWEN.
900 TRANSSEKSUELEN IN NEDERLAND WAARONDER VEEL ALLOCHTONEN.
BURGEMEESTER VREEST DAT MINERAAL IN WATER INWONERS HOLEBI MAAKT.
PRESENTATOR PETER VAN DER VORST ERGERT ZICH AAN SCHELDEN OP HOMO'S.
OOK IN DE DIERENWERELD KOMEN TRAVESTIETEN VOOR.
ELTON JOHN KOMT MET EIGEN BRILLEN COLLECTIE.
MEER NIEUWS: KLIK HIERBron: volkskrant.nl en nu.nl

Dit bericht is gepost op 05 December, 2011 en 3392 keer gelezen.