Hulk Hogan had volgens ex-vrouw een homo relatie.

Ex-worstelaar Hulk Hogan (foto midden) sleept zijn ex-vrouw Linda (foto links) voor de rechter vanwege laster in haar autobiografie 'Wrestling The Hulk: My life Against the Ropes', waarin ze o.a schrijft dat Hogan, die eigenlijk Terry Bollea heet, een geheime homo relatie had met worstelaar Brutus Beefcake (foto rechts).

In haar boek schrijft Linda dat ze tijdens haar huwelijk vaak mishandeld werd. In een interview met Fox News zei de 52-jarige ex vrouw van Hogan: 'Ik dacht dat hij me zou kunnen vermoorden. Een keer in bed deed hij zijn handen om mijn nek en hij begon mijn keel samen te knijpen. Hij was in een trance. Ik keek hem aan en zei: Terry, stop, stop, ik kan niet meer ademen.' In een ander interview zei ze dat Hogan een homo relatie had gehad met Brutus Beefcake. Dit alles staat ook te lezen in het boek.

Hogan kan er niet mee lachen en sleept Linda voor de rechter. Volgens de oud-worstelaar liegt zijn ex en wil ze zijn leven kapot maken. Hogan ontkent zowel de homo relatie als de mishandelingen en wil dat het boek van zijn ex-vrouw uit de handel wordt gehaald.

Voor het geld zal Linda het zeker niet doen. Zij en Hulk scheidden in 2007 na een huwelijk van 24 jaar omdat Hulk was vreemdgegaan met de beste vriendin van zijn dochter Brooke. Na twee jaar vechten werd in 2008 een schikking bereikt, bleek twee weken geleden. Linda kreeg daarbij het grootste gedeelte, namelijk zeven miljoen dollar. Hulk moest het met drie miljoen dollar doen. Verder kreeg Linda ook nog de Mercedes, Cadillac, Corvette en Rolls-Royce dat het koppel samen bezat. Het goede nieuws voor Hulk was dat hij geen alimentatie moet betalen voor zijn twee kinderen Brooke en Nick. De 58-jarige Hogan gaf vorig jaar zijn jawoord aan de 35-jarige Jennifer.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 12 December, 2011 en 5123 keer gelezen.