Anti holebi politicus maakt 9 vrouwen zwanger waaronder ook lesbiennes.Een Amerikaans politicus die eerder ten strijde trok tegen het homohuwelijk wordt nu beschuldigd van het hebben van een geheim leven als sperma donor voor lesbische koppels.

Bill Johnson een conservatief christen die in 2009 kandidaat was voor het gouverneurschap in Alabama werkte vorig jaar in Christchurch New Zeeland, waar hij slachtoffers hielp na de aardbeving. Volgens de New Zealand Herald heeft de man via internet minstens negen vrouwen, inclusief lesbische koppels aangeboden spermadonor te zijn. De dames in kwestie zouden momenteel allemaal zwanger zijn.

Kathy, de vrouw van Johnson, die geen kinderen kan krijgen, was niet op de hoogte van zijn sperma donaties. Volgens Johnson was hij niet van plan het aan zijn vrouw te vertellen tot de kinderen zouden zijn geboren. Gevraagd naar zijn motieven antwoordde hij dat hij het verlangen had zich biologisch voort te planten. Naar eigen zeggen was hij niet op de hoogte van het feit dat sommige van de dames lesbisch zijn maar weigerde hij wel te antwoorden op de vraag of hij daar een probleem mee heeft.

Vruchtbaarheidsspecialisten in Nieuw-Zeeland zijn niet blij met Johnsons optreden. Ze hanteren de regel dat donoren hun sperma niet mogen leveren aan meer dan vier gezinnen. Dat is onder meer om de kans op onopzettelijke incest te verkleinen.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 12 December, 2011 en 3480 keer gelezen.