Lesbi actrice zegt: 'In de kast blijven in Hollywood is leven met schadelijke leugen'.


De lesbische actrice Amber Heard zegt dat mensen in haar beroep afzien van uit de kast te komen in Hollywood en eindigen als een deel van een schadelijke leugen. Heard kwam in september voor het eerst in het nieuws door haar relatie met fotografe Tasya van Ree.

In een interview met Health magazine zei Heard: "Je kan jezelf niet respecteren als je bang bent van wie je bent. Het vergt moed om iets te doen wat niemand anders rondom jou doet. Maar het risico om dat niet te doen is de kans dat je een rol speelt in een vreselijke schadelijke leugen, die vaak gespeeld wordt in Hollywood."

Heard deed haar uitspraak naar aanleiding van enkele uitspraken van homo acteurs. In 2009 zei acteur Rupert Everett dat holebi acteurs beter in de kast zouden blijven omdat dit anders hun carrière kan schaden. Acteur Richard Chamberlain, die pas in 2003 uit de kast kwam, zei vorig jaar dat het gevaarlijk is om uit de kast te komen als acteur.

Eerder dit jaar zei de Amerikaanse entertainment commentator Ramin Setoodeh dat homo acteurs beter geen hetero's zouden spelen en dat hetero's beter geen homo's zouden spelen want dat klopt niet volgens hem.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
LESBISCHE RELATIE ACTRICE AMBER HEARD MET FOTOGRAFE VOLOP EN VOOR HET EERST IN DE BELANGSTELLING.
holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 15 December, 2011 en 5289 keer gelezen.