Belgische actrice kiest na breuk met man voor een vrouw.
2011 was geen goed jaar voor actrice Wanda Joosten, 49, vooral bekend uit 'De Familie Backeljau' en haar rol daarin als 'Janineke' het lief van Franky Backeljau gespeeld door acteur Paul Maes.

Joosten haar huwelijk liep begin dit jaar op de klippen en tot overmaat van ramp kreeg ze ernstige gezondheidsproblemen. Maar gelukkig schijnt de zon weer in haar leven en dat is vooral dankzij haar nieuwe liefde Inga. En iedereen mag het nu weten dat ze gelukkig is met een vrouw.

Met haar man Dirk had Wanda een open relatie. Of het daarom stuk gelopen is wil ze nog even voor zich houden. Na haar ziekte moest ze lange tijd revalideren en ook de scheiding was niet makkelijk. Maar nu is ze terug gelukkig en duikt ze weer geregeld op op premières en feestjes en altijd in gezelschap van Inga, die in de medische sector werkt. En al vindt Wanda het nog te voeg om uitgebreid over haar nieuwe relatie te praten, aan verstoppertje spelen doet ze niet.

Ook Lins van 'Mijn Restaurant' en ex-bokskampioen Daniella Somers begonnen na jaren lange relaties met een man een nieuw leven met een vrouw. Allebei gingen ze door een moeilijke periode waarin vooral hun omgeving moest wennen aan de nieuwe situatie. Een zure appel waar ook Wanda door moest bijten. De actrice werkt momenteel aan een boek, waarin zij haar emoties van het afgelopen jaar van zich wil afschrijven. Wanda maakt er geen geheim van dat veel hoofdstukken over 'haar' Inga zullen gaan. En ook in het theater kan ze haar emoties kwijt. Momenteel repeteert ze voor een liedjesprogramma over verlangens en hoop.

Extra:
Naast haar bekendheid voor haar rol in de 'Familie Backeljau' werd Wanda ook bekend door haar rol in de Suske en Wiske musical De Circusbaron waarin ze de rol speelde van Tante Sidonia. Ze acteerde en zong verder ook in een reeks musicals waaronder voorstellingen van Jesus Christ Superstar, My fair lady en Evita. Verder speelde ze ook gastrollen in de televisieseries Spoed, Café Majestic en Flikken. Ze is ook actief als theateractrice en zangeres.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 18 December, 2011 en 18622 keer gelezen.