Opvolger van dictator Kim Jong Il kon geen gokverslaafde of homo zijn.


Het overlijden van de Noord-Koreaanse president Kim Jong Il gaat de wereld rond. Ondertussen is zoon Kim Jong-un uitgeroepen tot officiŽle opvolger. Opmerkelijk is het feit dat het om de jongste zoon gaat, terwijl het eigenlijk de oudste zoon zou moeten zijn.

De oudste zoon Kim Jong-nam, en de tweede zoon Kim Jong-chol mochten hun vader niet opvolgen. De reden? de oudste zoon is gokverslaafd en bezoekt regelmatig de hoerenbuurt van Tokyo. Daarnaast zou hij hebben geprobeerd Disneyland Tokyo met een vals paspoort binnen te komen. Daardoor belandde hij in een Japanse gevangenis. Vervolgens werd hij uitgezet naar China. Zijn vader moest - naar verluidt wegens gevoelens van schaamte van beide kanten - een gepland staatsbezoek aan China afzeggen. Het incident zou ervoor gezorgd hebben dat niet hij, maar Kim Jong-un uiteindelijk de opvolger van zijn vader werd.

Over de tweede zoon Kim Jong-chol, is minder bekend. Over de reden waarom hij gepasseerd is als leider van het land, wordt gefluisterd dat hij homoseksueel zou zijn, en dat is natuurlijk not done in dictatuur Noord-Korea. De moeder van de drie jongens zou enkele jaren geleden zijn overleden maar meer is er niet bekend. En omdat de twee eerste 'niet deugen' mag de jongste zoon, Kim Jong-un, zijn vader opvolgen. Hij wordt omschreven als een echte macho, die eigenhandig Amerikanen om het leven bracht. Verder is de knaap jong en onervaren maar misschien even gevaarlijk als zijn vader.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
MEEST BEKENDE GOOGLED HOLEBI'S VAN HET JAAR...
RECHTSZAAK WIKILEAKS SPION BRADLEY MANNINGS: 'OMDAT IK HOMO BEN'.
EINDE RELATIE EN GEEN HUWELIJK VOOR TRANSSEKSUELE ZOON VAN CHER.
HOLEBI'S RISICO OP SLECHTERE GEZONDHEID EN HOMO'S GEZONDER BIJ HUWEIJKSRECHTEN.
GEORGE MICHAEL VERMOEDELIJK TEGEN KERSTMIS THUIS, ALDUS VRIEND.
VS KOMT WERELDWIJD OP VOOR HOLEBI'S EN TRANSGENDERS
LESBI ACTRICE ZEGT: IN DE KAST BLIJVEN IN HOLLYWOOD IS LEVEN MET SCHADELIJKE LEUGEN.
HET VERHAAL VAN EEN IDENTIEKE TWEELING - EENTJE IS TRANSGENDER.
BELGISCHE HETERO'S MINDER TOLERANT DAN GEDACHT JEGENS HOLEBI'S
HULK HOGAN HAD EEN GEHEIME HOMO RELATIE.
HOMOFOBE PRESIDENTS KANDIDATE SPRAKELOOS NA WOORDEN VAN 8-JARIGE + FILMPJE.
ALS JE TROUWT MAG JE VERZWIJGEN DAT JE AIDS HEBT.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 20 December, 2011 en 3578 keer gelezen.