Wereldtopster hoogspringen uit de holebi kast.Nog net op de valreep voor het nieuwe jaar komt een sport figuur uit de kast. In November kwam de eerste Amerikaanse prof voetballer uit de kast: de 30-jarige David Testo. In Maart kwam de eerste Europese prof voetballer uit de kast: de 20-jarige Anton HysÚn.

In het holebizine QX is zopas gewezen wereldtopper in het hoogspringen Kajsa Bergqvist, 35, uit de kast gekomen. De Zweedse scheidde vorig jaar van haar man en bekende nu dat ze samenwoont met Kristina, een vrouw dus. "We hebben een geweldige relatie. We voelen ons veilig bij elkaar, daarom zijn we met dit nieuws naar buiten gekomen. Hiermee zijn alle geruchten en speculaties meteen van de baan," aldus Bergqvist.

De Zweedse was altijd zeer geliefd in de atletiekwereld. Zo kon ze het goed vinden met haar concurrente Tia Hellebaut. In 2008 stopte de Zweedse met topsport. Kajsa Bergqvist is vandaag nog altijd wereldrecordhoudster indoor dankzij een sprong over 2,08 meter. Ze pakte brons op de Spelen van 2000 in Sydney en werd in 2005 in Helsinki wereldkampioene.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
EERSTE AMERIKAANSE PROF VOETBALLER UIT DE KAST
EERSTE EUROPESE PROF VOETBALLER UIT DE KASTholebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 26 December, 2011 en 3991 keer gelezen.