Republikeinse presidentskandidaat in top 10 Google met anale seks.
De ultra-conservatieve Republikeinse presidentskandidaat Rick Santorum is de enige presidentskandidaat die de top 10 van Google zoekresultaten, al is het nog maar de vraag of hij daar blij mee is want zijn naam wordt verbonden aan anale seks en uitwerpselen.

Wie de naam Santorum googelt, krijgt bij de eerste resultaten 'Spreading Santorum' te zien. Santorum wordt gedefinieerd als een mengsel van uitwerpselen en glijmiddel, een resultaat van anale seks. De definitie verwijst naar homo geslachtsgemeenschap. Het genante Google-probleem is inmiddels één van de populairste onderwerpen op de Amerikaanse nieuwsshows, al durft geen enkele nieuwslezer uit te spreken waar het werkelijk om gaat. Google het zelf maar, zeggen ze, wat de Amerikanen dan ook massaal doen.

Het Google probleem achtervolgt Santorum al jaren, maar nu hij plots vanuit het niets opduikt als een mogelijk ernstige kandidaat voor het Witte Huis, zit hij erg verveeld met de zaak. Het zoekresultaat blijkt al sinds 2003 te bestaan en is een wraakactie van de openlijke homo journalist Dan Savage die destijds zijn lezers opriep om de zoekresultaten te creëren als reactie tegen de kruistocht van Santorum tegen de homogemeenschap. De ultra-conservatieve republikein vergeleek homoseksualiteit met polygamie en overspel en betoogde dat het de maatschappij en het klassieke gezin ondermijnt.

Savage maakte de website aan met het voor Santorum vervelende resultaat en wereldwijd linkten andere websites naar zijn pagina, waardoor die bovenaan kwam te staan in Google. In al die jaren heeft Google zelf niets aan het probleem gedaan. Savage bood aan om de website te sluiten als Santorum 5 miljoen dollar smartegeld zou schenken aan de homogemeenschap, maar hij ging daar niet op in. Santorum hoopte waarschijnlijk dat het probleem vanzelf zou verdwijnen, maar nu hij onverwacht wereldwijd in de schijnwerpers staat wordt hij op een bijzonder vervelende manier opnieuw met de neus op de feiten gedrukt.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
DAN SAVAGE DAAGT AMERIKAANS PRESIDENTSKANDIDAAT UIT VOOR POTJE HOMOSEKS OM...
HOMOFOBE PRESIDENTS KANDIDATE SPRAKELOOS NA WOORDEN VAN 8-JARIGE + Filmpje.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
TWEE NIEUWE AMERIKAANSE STATEN WAAR HOLEBI'S LEGAAL MOGEN PARTNEREN.
HOMO STUDENTEN SLAVEN VOOR HET MIDDEN OOSTEN.
PRIESTER VOOR DE RECHTER OMDAT HIJ OPKOMT VOOR HOLEBI'S.
NIEUWE VLAAMSE HOMO FILM OP KOMST + TRAILER.
SLECHTE START NIEUWE JAAR VOOR BOYBAND ZANGER.

Lees ook:
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT - ANDER NIEUWS.
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT - BUITENLANDS NIEUWS.
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT - SHOWBIZZ NIEUWS.
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT - BINNENLANDS NIEUWS.


Bron: knack.be

Dit bericht is gepost op 08 January, 2012 en 2565 keer gelezen.