Belg organisatie Merhaba, voor allochtone holebi's, presenteert nieuwe website.
Vandaag lanceerde Merhaba, dť Belgische organisatie van en voor allochtone holebi's, haar nieuwe website. Daarmee wil men de kennis over allochtone holebiís en transgenders bundelen

Merhaba presenteerde zopas haar nieuwe website die zich richt tot tot allochtone holebi's, transgenders, interseks personen & hun omgeving (familie, vrienden, Ö). Ook professionals en iedereen die vragen heeft rond gender, seksuele geaardheid en culturele diversiteit zal de nodige informatie vinden. Zo kan je regelmatig nieuwsupdates bekijken, onze campagnes volgen en voor wie meer wil is er een kenniscentrum met tal van artikels, getuigenisssen, interviews en dossiers.

Said Al Nasser :"We wilden in de eerste plaats een interactieve website uitbouwen. Een plek waar allochtone holebi's en transgenders elkaar kunnen ontmoeten om gedachten en gevoelens uit te wisselen, en waar zij op eenvoudige manieren het onthaal van Merhaba kunnen bereiken. Op onze activiteiten zien we vooral een mannelijk publiek. We hopen dat we via de site allochtone lesbiennes en transgenders sneller en beter kunnen bereiken.

De site is aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen in het internetlandschap. Je kan makkelijk artikels delen met vrienden via Facebook, Twitter en andere platforms en we zullen regelmatig dossiers plaatsen in het kenniscentrum. Je kan zelf ook interessante artikels aanreiken of een eigen stukje voorstellen via communicatie@merhaba.be.

Een deel van de vooroordelen over holebiís en transgender of homofobe uitspraken berusten vaak op onwetendheid en een gebrek aan informatie. Met deze site willen we ons steentje bijdragen om deze lacunes te verhelpen.Ē

Merhaba is een beweging ontstaan uit een zelforganisatie van en voor holebi's en transgenders met roots voornamelijk in de Maghreb, het Midden-Oosten en Turkije, die zich specialiseert in de relatie tussen cultuur, seksualiteit en identiteit met gender en seksuele oriŽntatie als focus.

Meer informatie Merhaba vzw
Kolenmarkt 42 - 1000 Brussel
Website: KLIK HIERBron: Email aan holebi.info van Merhaba.

Dit bericht is gepost op 20 January, 2012 en 2728 keer gelezen.