Het einde van de wereld is nabij en dat komt door Europese holebi's.

Holebi's zijn al vaker verantwoordelijk gesteld voor verschillende natuurrampen maar nog nooit werden ze verantwoordelijk geacht voor het einde van de wereld. Volgens de Hongaarse leider van de nationalistische minderheidspartij is het einde weldra in zicht, volgens hem de schuld van Europese holebi's.

In juni van dit jaar gaan in Boedapest, Hongarije de EuroGames door, en volgens Gábor Vona betekend dit het einde van de wereld. "God is mijn getuige. Het is geen homofobie maar gezond verstand dat stelt dat dit het einde betekend van de wereld". De rechtse partij van de 33-jarige Vona maakt slechts 12% uit van de Hongaarse politiek.

Volgens de organisatoren van de EuroGames zal het evenement bijdragen tot een verbetering van de reputatie van Hongarije als een meer open minded land. Vona's uitspraken sluiten aan bij de uitspraken van de paus die vorige maand zei dat het homohuwelijk een bedreiging is voor de mensheid.

Extra:
De EuroGames is een regelmatig terugkerend sportevenement van hoge kwaliteit, dat bedoeld is om de doelstellingen van de European Gay and Lesbian Sports Federation (EGLSF) te ondersteunen. Deze doelstellingen zijn: Het aangaan van de strijd tegen discriminatie van lesbian, gay, bisexual en transgender (LGBT’s) in de sport. Het bevorderen van de integratie en emancipatie van homo en lesbische sporters (m/v). De ‘coming out’ van homosexuele sporters (m/v) bevorderen. Het zorg dragen voor de uitwisseling van informatie (in het bijzonder over toernooien) tussen homo en lesbische sporters. Het stimuleren en ondersteunen van de oprichting van sportclubs voor homosexuelen en lesbiennes. Misschien nog wel meer dan de GayGames wil EuroGames openstaan voor iedereen: Deelnemers en publiek hoeven dus niet per se tot een sexuele minderheid behoren. Iedereen mag meedoen, iedereen mag komen kijken. Ook het bestuur, het management-team en de vrijwilligers bestaan voor slechts een deel uit homo's en lesbiennes, en voor een ander deel uit 'gewone' hetero's. Vorig jaar gingen de EuroGames door in Rotterdam. Meer info over de EuroGames in Boedapest: KLIK HIER

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
STA EENS STIL BIJ GENITALE VERMINKING VAN VROUWEN
VN SECRETARIS BAN KI MOON KOMT OP VOOR HOLEBI'S.
GEZOCHT MENSEN VOOR DE HIV RUN TIJDENS DE ANTWERP 10 MILES
SEX AND THE CITY ACTRICE ZEGT NU IK BEN BISEKSUEEL, EN GAAT NU KAAL DOOR HET LEVEN.
LESBIENNES SCHEIDEN MEER DAN HOMO'S.
70 AMERIKAANSE BURGEMEESTERS KOMEN SAMEN OP VOOR HOLEBI'S
GAYBASHING IN HET VLAAMS PARLEMENT.
NEDERLANDERS WILLEN EINDE AAN TERUG BETALING WORDT WEER HETERO THERAPIE.
AGRESSIE TEGEN LESBIENNES ONDERSCHAT PROBLEEM.
HOLEBI GEDICHTEN REIZEN VLAANDEREN ROND EN 3 WORDEN VERFILMD.
GOLDEN GLOBE VOOR ACTEUR UIT HOLEBI FILM.
HOMO, LESBISCH, BISEKSUEEL, TRANSGENDER, BELG EN OP ZOEK?

LEES OOK:
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT - ANDER NIEUWS.
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT - BUITENLANDS NIEUWS.
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT - SHOWBIZZ NIEUWS.
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT - BINNENLANDS NIEUWS.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 01 February, 2012 en 2457 keer gelezen.