Michelle Obama pompt Ellen DeGeneres onder tafel + filmpje.
De Amerikaanse first lady steelt overal waar ze komt de show door vooral zichzelf te blijven. Michelle Obama werd zopas door tv-presentatrice Ellen DeGeneres uitgedaagd voor een uithoudings wedstrijdje live op Tv.

DeGeneres daagde de symathieke first lady uit om te pompen. Hoeveel push-ups kan je doen? Ik wil wel een wedstrijdje houden," klonk hete plagerig. Kan jij dat wel? Je hebt toch een rugprobleem gehad? zei de presidentsvrouw gevat. Waarna beide dames de strijd aangingen.

Michelle eindigde met 25 push-ups en versloeg daarmee DeGeneres die grapte: "Als ik de First Lady zou verslaan, zou me dat niet sympathiek maken. Ik ben tenslotte 54 en u 48, dus ben ik maar gestopt". Het mocht in ieder geval duidelijk zijn dat beide dames gezien hun leeftijd nog erg fit zijn.

Mevrouw Obama verklapte ook nog een slaapkamergeheim van manlief Barack. "Hij laat zijn sokken slingeren. Hij denkt dat hij netjes is, maar hij vergist zich. De mensen die zijn sokken oprapen, ja, die zijn netjes." Tot slot waagden beide dames zich ook nog aan een gesmaakte Boogie Woogie. Michelle zat de voorbije dagen in CaliforniŽ om haar 'Let's Move!'-campagne te promoten.
holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 02 February, 2012 en 3040 keer gelezen.