Jos Brink spookt in huis van Sandra Reemer + bewijs foto's.

Presentatrice Sandra Reemer (foto links) is ervan overtuigd dat Jos Brink, overleden op 17 augustus 2007, ronddwaalt in haar huis. En ze heeft er ook het bewijs van (zie foto's). De foto's werden gemaakt door een medium in Sandra's huis.

Reemer was jarenlang de assistente van Jos Brink in zijn vele shows. De presentatrice kwam in contact met medium Robbert van den Broeke in april 2010. Volgens Reemer moest ze haar camera bij de hand houden al wist ze niet waarom. Toen ze buiten zaten liet het medium weten dat hij een aanwezigheid voelde doorkomen en ging hij foto's maken van alles en nog wat: de ruimte, de deur, de kast. Sandra snapte er niets van. "Ik moest nog lachen en maakte een opmerking over zijn hopeloze fotografie, want wie maakt nu foto's van het meubilair? Maar toen gebeurde het!"

"Ineens zag ik het gezicht van Jos Brink op de foto's! Ik viel van mijn stoel van verbazing. Echt, ik kom mijn ogen gewoon niet geloven. Zoals je weet heb ik jarenlang met Jos samengewerkt en we zijn tot aan zijn dood bevriend gebleven. Hij verscheen in meerdere hoedanigheden op mijn camera: met haar, zonder haar, gezond, ziek, jong, oud, open ogen, open dicht. Hij liet zich in al zijn facetten zien. In een serie van niet minder dan 53 foto's. Wat een schok, wat een emoties... Ik was echt totaal verbouwereerd.”

Extra:
Wanneer je meer weet over medium Robbert van den Broeke lijkt het verhaal niet zo geloofwaardig. De man viel eerder door de mand toen alles wat hij zogenaamd door kreeg gewoon op het internet te vinden was. Nu is hij even terug in de media waar hij zich recent liet interviewen door Janet Ossebaard, van het spirituele blad ‘Spiegelbeeld. Na jaren stilte zegt hij over destijds dat hij de kennis die hij toen van overledenen door kreeg helemaal niet had opgezocht op het internet, maar dat hij via gene zijde doorkreeg waar de informatie te vinden was. "Ik zag letterlijk het archief van hun vorige leven en waar dat te vinden was op het internet. Erg bijzonder, maar voor sceptici was dit het zogenaamde bewijs dat ik op de website geweest moest zijn. Totaal belachelijk, maar goed…"

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
MILEY CYRUS KREEG HAATMAILS OMDAT ZE OPKOMT VOOR HOLEBI'S.
OOK MET EEN HOLEBI KAN JE WINNEN EN SPELEN.
HOLEBI GEDICHTEN REIZEN VLAANDEREN ROND EN 3 WORDEN VERFILMD.
MICHELLE OBAMA POMPT ELLEN DEGENERES ONDER TAFEL + FILMPJE.
ZEVENDE AMERIKAANSE STAAT WAAR HOMO'S EN LESBIENNES MOGEN TROUWEN.
ZANGER RICKY MARTIN WELDRA IN GLEE + VIDEO
HET EINDE VAN DE WERELD NABIJ EN DAT IS DE SCHULD VAN EUROPESE HOLEBI'S.
STA EENS STIL BIJ GENITALE VERMINKING VAN VROUWEN
VN SECRETARIS BAN KI MOON KOMT OP VOOR HOLEBI'S.
ZANGER GORDON TERUG SAMEN MET 19 JAAR JONGER VRIENDJE.

Bezoek ook eens ons Forum - mét dating hoekje - na registratie is het gehele forum zichtbaar en toeganklijk. Kom zeker eens langst: KLIK HIER
LEES OOK:
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT - ANDER NIEUWS.
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT - BUITENLANDS NIEUWS.
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT - SHOWBIZZ NIEUWS.
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT - BINNENLANDS NIEUWS.Bron: hpdetijd.nl

Dit bericht is gepost op 07 February, 2012 en 4163 keer gelezen.