De nanny van president Obama was homo en travestiet en woont nu in krottenwijk.

Zopas werd bekend dat de Amerikaanse president Barack Obama vroeger een nanny had die openlijk homo was en travestiet. De man die enkele jaren voor de kleine Obama zorgde woont nu in een krottenwijk in Jakarta, IndonesiŽ.

Van 1967 tot 1971 zorgde Evie voor de kleine Barry, zoals ze de huidige president van de Verenigde Staten noemde. Evie was toen al openlijk homo en travestiet en heette toen nog Turdi. Later koos hij de naam Evie omdat hij zich naar eigen zeggen meer vrouw voelt dan man. Maar van een sekse operatie kan geen sprake zijn vanwege het stijgende hatelijke klimaat tegen homo's, transgenders en travestieten in IndonesiŽ. Toen hij voor de kleine Obama zorgde had niemand een probleem met homo's, travestieten of transgenders in het land.

Toch heeft de kleine Obama zijn toenmalige oppas nooit gezien in vrouwenkleren. Wel zag hij dat zijn oppas soms lipstick op deed en dat vond hij volgens Evie erg grappig. Evie die toen nog Turdi heette had destijds een openlijke relatie met de plaatselijke slager en behoorde tot een groep travestieten die de voorbijgangers op straat amuseerden met zang en dans. Maar dat is lang geleden en volgens Evie nu niet meer mogelijk wegens het toegenomen geweld.

Evie is nu 66 en heeft vele aanvallen overleefd omwille van zijn identiteit. Recent werd hij nog hardhandig aangepakt door soldaten die hem kaal schoren en sigaretten op zijn naakte lichaam doofden. Toen hij op een bepaald moment werd geconfronteerd met het verminkte en vermoorde lichaam van een vriend travestiet besloot hij niet langer door het leven te gaan als travestiet. Toch voelt hij zich naar eigen zeggen nog altijd vrouw. Vandaag de dag woont hij in een krottenwijk in Jakarta en overleefd door vuile was op te halen en is nog altijd bang om te worden vermoord of aangevallen. Voor Evie, die nu net genoeg verdiend om te overleven, was de verkiezing van Barack Obama voor haar zelf, voor het eerst in haar leven, een reden om trots te zijn. "Wanneer mensen me nu uitmaken zeg ik altijd; maar ik was wel de nanny van de President van de Verenigde Staten". iets wat ze nog niet zo lang geleden ontdekte.

Men weet niet juist hoeveel transseksuelen er zijn in IndonesiŽ maar men vermoed dat het er ruim 7 miljoen zijn op een bevolking van 240 miljoen. Het geweld tegen transseksuelen ligt erg hoog en stijgt jaarlijks. Een Indonesische mensenrechten organisatie krijgt jaarlijks duizenden rapporten over geweld, moord en verkrachting van transeksuelen, travestieten maar ook van homo's.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
BEAGLES MASSAAL GEBRUIKT VOOR DIERPROEVEN, HOLEBI'S STEUNEN HET MEEST.
GRUWELIJKE HOLEBI MOORDEN IN IRAK.
BONOBO'S APEN BAR (HOLEBI) SEKSUEEL GEDRAG VAN TIENERMEISJES NA.
HOLEBI ZIJN MOET TERUG STRAFBAAR WORDEN GEMAAKT, ALDUS POLITIEK IN INDIA.
LANCERING WIKIQUEER DE ONLINE HOLEBI ENCYCLOPEDIE
BRITSE 5-JARIGE IS JONGSTE TRANSSEKSUEEL.
GELUKKIGE VERJAARDAG BEKENDE HOLEBI'S DEZE MAAND (het zijn er 29)

LEES OOK:
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT 2011 - ANDER NIEUWS.
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT 2011 - BUITENLANDS NIEUWS.
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT 2011 - SHOWBIZZ NIEUWS.
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT 2011 - BINNENLANDS NIEUWS.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 07 March, 2012 en 3890 keer gelezen.