Ricky Martin en rapster Nicky Minaj promoten MAC Viva Glam voor Aids.

Elk jaar lanceert MAC make-up zijn Viva Glam lijn aan de hand van bekende artiesten. De opbrengst van de Viva Glam producten gaat integraal naar de strijd tegen aids. Sinds de eerste collectie, in 1994, verzamelde MAC al 240 miljoen dollar.

Dit jaar zijn de gezichten voor Viva Glam zanger Ricky Martin en zangeres rapster Nickie Minaj. Zij staat voor levendige kleuren, hij voor een onvervalste portie gay glam. Eerdere artiesten die het gezicht waren voor de campagne zijn: Lady Gaga, Elton John en Christina Aguilera.

De campagne van dit jaar, van de hand van David La Chapelle, showt beide sterren in een kitscherige setting met veel toeters en bellen en een enorme roze lipstick. Toch is het niet helemaal rooskleurig: onder het motto “be bold, be beautiful, be safe” wordt de Aidsproblematiek aangekaart.

Voor de gelegenheid brengt het cosmeticabedrijf twee nieuwe producten uit: de felroze Viva Glam Nickie lipstick en de Viva Glam Ricky lip conditioner. Viva Glam Nickie: 11 euro bij MAC en Viva Glam Ricky: 11 euro bij MAC.

Website MAC Belgié: KLIK HIER
Website MAC Nederland: KLIK HIER
Website MAC Verenigde Staten: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 12 March, 2012 en 3071 keer gelezen.