Actrice Fran Drescher trouwt Tom en Russell 20 jaar samen met 2 kids + foto's en filmpje.
In februari deed actrice Fran Drescher een oproep aan homo's die wilden getrouwd worden door haar zelf. De oproep gebeurde naar aanleiding van haar promotie campagne voor haar sitcom Happily Divorced, naar de gelijknamige serie.

Tom Wahlen and Russell Kemp al 20 jaar een koppel met inmiddels 2 kinderen won de wedstrijd en werden getrouwd door actrice Fran Drescher. Dat gebeurde op 7 maart. Het koppel had nooit gedacht legaal te kunnen trouwen, maar toen het homohuwelijk legaal werd in New York wilden ze de stap toch wagen. Daarnaast hadden ze ook nooit verwacht te zullen worden getrouwd door Drescher.

Het koppel werd getrouwd in het Out Hotel in New York na het winnen van de Love is Love Gay Marriage wedstrijd die Drescher eerder had uitgeschreven. De actrice bekende dat ze waterproof mascara had gebruikt want ze zou het niet droog houden. Het koppel trouwde verder in aanwezigheid van hun twee kinderen. De jongste, zoon Mason hield de volgende toespraak: "Ik wil dat mijn vaders een lang en gelukkig leven tegemoet gaan en dat ze voor altijd samen blijven. Ik hou van hen van de maan tot aan de sterren en terug. Ze zijn de beste papa's van de wereld".

Extra: In Happily Divorced speelt Dresher een vrouw die gaat scheiden van haar man omdat die homo is. Wat gebaseerd is op haar eigen leven. In 1999 scheidde ze van haar man na dat die had bekend gemaakt dat hij homo is. Het duo leeft sinds dien in vriendschap. De actrice is vooral bekend van de komische televisie reeks The Nanny.


EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
UNIEK: MARTINA NAVRATILOVA VOOR HET EERST IN EEN JURKJE NAAR AANLEIDING VAN...+ FOTO'S
VADER ZET HOLEBI TATTOO OM TE ZEGGEN DAT HIJ ZIJN ZOON AANVAARD + FILMPJE.
ENGELAND EN WALES STARTEN ADVIES RONDE OVER HOMOHUWELIJK.
BELGISCHE HOLEBI'S WILLEN LOKHOMO'S OM HOMOFOBIE TE BESTRIJDEN.
ACTEUR DANIEL RADCLIFFE HEEFT EEN HOMO GEZICHT!
NEDERLANDSE MINDERJARIGE JONGENS GECASTREERD OMDAT ZE HOMO WAREN.
RICKY MARTIN EN RAPSTER NICKY MINAJ PROMOTEN MAC VIVA GLAM VOOR AIDS. (+ adressen Be en Nl)
VLAAMSE HOMO'S EN BISEKSUELE JONGENS EN MANNEN, WAAR ZIJN ZE??
ELFDE LAND WAAR HOMO'S EN LESBIENNES KUNNEN TROUWEN WELDRA EEN FEIT.
BONOBO'S APEN BAR (HOLEBI) SEKSUEEL GEDRAG VAN TIENERMEISJES NA.
GELUKKIGE VERJAARDAG BEKENDE HOLEBI'S DEZE MAAND MAART (het zijn er 29)


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 18 March, 2012 en 3211 keer gelezen.