Penis van man gerelateerd aan economische groei, en hij wordt kleiner!
Uit een Fins onderzoek blijkt dat er een relatie is tussen de lengte van de penissen van de mannen en het economische niveau en de economische groei. Uit een Italiaans onderzoek blijkt dat weer dat de penis krimpt.

Fins onderzoek: Volgens wetenschappers aan de Universiteit van Helsinki is de penislengte gerelateerd aan economische groei. Men vergeleek en onderzocht economische gegevens met die van de lengte van het mannelijke orgaan in 76 landen over een periode van 1960-1985. De optimale lengte van de penis in opgewonden staat zou circa 13,5 centimeter zijn. In dat geval is het Bruto Nationaal Product (het BNP), dus de hoogte van de economie, maximaal. In landen waar de gemiddelde penislengte minder was dan 12 centimeter en in landen waar de gemiddelde penislengte groter was dan 16 centimeter, bleek het BNP significant lager te zijn. De wetenschappers vermoeden dat door de de economische groei het mannelijke zelfvertrouwen ook verder toenam, hetgeen resulteerde in een hoger testosteron gehalte en een grotere penis. Verder merkten ze op dat er voldoende wetenschappelijk onderzoek is gedaan naar de invloed van onderwijs en politiek op de economie, maar dat er nooit een relatie is gelegd met biologie of seksualiteit. Lees het dossier in pdf-format (Engelstalig): KLIK HIER

Italiaans onderzoek: Hier blijkt dan weer dat het mannelijk geslachtsdeel met de jaren krimpt. Volgens de onderzoekers is de lengte van de penis in vijftig jaar tijd met bijna 10% afgenomen. De gemiddelde lengte van het geslachtsdeel, gemeten in slappe toestand, is 8,9 centimeter. In 1948 was dit nog 9,7 centimeter. Volgens de Italiaanse onderzoekers zijn vermoedelijke oorzaken de vervuiling en overgewicht. Anno 2002 en 2009 zouden er vergelijkbare onderzoeken zijn gedaan in Egypte en ItaliŽ. Ondanks dat de verschillende studies hetzelfde resultaat laten zien, zou het kunnen dat de cijfers iets afwijken. Het startpunt van de meting kan een groot verschil maken en het is niet bekend hoe de geslachtsdelen gemeten werden in 1948. Voor deze studie hebben de mannen zelf hun penis moeten meten, en het is dan ook niet verwonderlijk dat ze hierbij fouten hebben gemaakt, al dan niet bewust.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
NEDERLANDSE MINDERJARIGE JONGENS GECASTREERD OMDAT ZE HOMO WAREN.
SPORTEN LEVERT VEEL VROUWEN EEN ORGASME.
BELGISCHE HOLEBI'S WILLEN LOKHOMO'S OM HOMOFOBIE TE BESTRIJDEN.
RICKY MARTIN EN RAPSTER NICKY MINAJ PROMOTEN MAC VIVA GLAM VOOR AIDS. (+ adressen Be en Nl)
DE NANNY VAN PRESIDENT OBAMA WAS HOMO EN TRAVESTIET EN WOONT NU IN KROTTENWIJK.
BEAGLES MASSAAL GEBRUIKT VOOR DIERPROEVEN, HOLEBI'S STEUNEN HET MEEST.

MEER NIEUWS KLIK HIERholebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 21 March, 2012 en 9420 keer gelezen.