Homo illusionist Hans Klok krijgt lidmaatschap magic society + video Houdini show.
Hans Klok, Nederlander en openlijk homo, is s werelds meest succesvolle illusionist. De showman is zopas toegelaten tot de Magic Circle, s werelds meest exclusieve magische society.

Klok kreeg het lidmaatschap, dat enkel toegankelijk is voor goochelaars die vier trucs kunnen uitvoeren binnen 1 minuut. President van de Magic Circle, Jack Delvin zei: "Hij is een groot schowman. Zijn productie The Houdini Experience is een sensatie die me doet terug denken aan de gouden jaren van de magie, die we sinds jaren niet meer hebben gezien." Klok toert momenteel nog tot eind maar met zijn Houdini Experience door Londen. Van november tot februari toert hij, na lang, opnieuw door Nederland.

In the Houdini Experience doet Klok stunts die het leven vertellen van de beroemde goochelaar Harry Houdini de illusionist die aan het begin en de vorige eeuw een legende werd, een legende wiens naam nu nog altijd voorleeft! Het is dit jaar ook precies 100 jaar geleden dat Houdini aan de wereldtop stond en in Londen- het publiek onder meer veroverde met zijn spectaculaire onderwater ontsnapping.

Hans zei daarover: “Ik heb de illusies van Houdini naar deze tijd gebracht en ze hebben de snelheid gekregen van een video clip. Houdini zette bij zijn illusies zijn leven op het spel. Ik neem nu ook zulke risico’s, zeker bij de onderwater ontsnapping en helemaal bij de meest sensationele Houdini illusies die men The Jaws of Death noemt. Daarbij wordt ik in een dwangbuis op mijn kop omhoog gehesen aan een touw. Dat touw wordt aangestoken en gaat branden, zodat het binnen 60 seconden kan breken en ik neer kan storten.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 23 March, 2012 en 3364 keer gelezen.