Sharon Stone en Sophia Vergara als koppel in nieuwe film.Actrices Sophia Vergara, 39, en Sharon Stone, 54, gaan een koppel spelen in 'Fading Gigolo' de nieuwste film van John Turturro. De film opnames starten in april in New York.

Vergara en Stone zullen in de film een biseksueel koppel spelen en zullen in de film deel uit maken van een zogenaamde 'ménage à trois' met gigolo John Turturro. Woody Allen zal de rol van pooier op zich nemen. Actrice Sharon Stone liet alvast weten dat het heel leuk gaat zijn om het lief te spelen 'van een van de meest sexy actrices op aarde'.

Acteur John Turturro, werkt hier mee aan zijn vijfde regieproject, waarin hij zelf de hoofdrol speelt van een man die door een oude pooier wordt overgehaald om gigolo te worden. Turtorro en Allen spelen twee beste vrienden die in wat financiële moeilijkheden belanden en besluiten een escortbedrijfje van gigolo’s uit de grond te stampen in een chassidische joodse wijk.

Extra: Sharon Stone herinneren we ons nog allemaal van haar rol in Paul Verhoevens film Basic Instinct. In 2005 kwam Sharon Stone openlijk uit voor haar biseksuele geaardheid. Ze is ook een voorvechtster voor de gelijke rechten van holebi's. Sophia Vergara is een Colombiaans actrice en fotomodel, na Spaanstalige rollen in Mexicaanse televisieseries debuteerde ze in 2002 in haar eerste Amerikaanse film Big Trouble.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS
HOMO ILLUSIONIST TOEGELATEN TOT HOOGSTE MAGIC SOCIETY + VIDEO
HETERO VROUW KRIJGT PRIJS VOOR BESPREEKBAAR MAKEN HOLEBI THEMA.
ZANGER GORDON IS 13 KILO KWIJT + VOOR EN NA FOTO'S.
OOK IN BELGIE PLEIT MEN VOOR DERDE IDENTITEIT.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 25 March, 2012 en 3007 keer gelezen.