Identieke tweeling zussen worden broers.

Een eeneiige tweeling van 25 hebben zopas een sekse operatie ondergaan in het ziekenhuis van Shanghai. Daarmee zijn ze de eerste transseksuele tweeling van het land.

De tweeling zussen zijn op weg om broers te worden. Al sinds hun kleutertijd voelen ze zich jongens met een grote interesse voor wapens, knikkers en ander jongens speelgoed. Toch was, net omdat ze zich altijd als jongens gedroegen, hun kindertijd niet makkelijk en werden ze regelmatig gepest of gediscrimineerd. Toch raakten ze samen door hun schoolcarrière en nu ze samen de universiteit afronden zijn ze bijna échte broers.

Omdat de operaties erg duur zijn, zeker omdat het over twee mensen gaat, gebeuren de sekse operaties in stappen. De tweeling moest al zijn spaargeld bij elkaar leggen en financiële hulp vragen aan hun ouders, die het na te zijn bekomen van de schok, ondertussen wel hebben aanvaard dat hun kinderen 'anders' zijn.

Gebaseerd op rapporten is het van 2007 geleden dat de wereld voor het eerst kennis maakte met een transseksuele tweeling. Dat was toen in de Verenigde Staten. Volgens een Chinese dokter is een transseksuele tweeling, zelfs wereldwijd, erg zeldzaam.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
HET VERHAAL VAN EEN IDENTIEKE TWEELING WAARVAN EENTJE TRANSSEKSUEEL IS (december 2011).
AUSTRALISCHE 10-JARIGE MAG MEISJE WORDEN, OOK VAN ZIJN TWEELINGBROERTJE. (april 2010)holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 28 March, 2012 en 3437 keer gelezen.