Elton John en man plannen tweede baby, en Elton werd vroeger gepest.

Zanger Elton John en zijn partner David Furnish plannen een broertje of zusje voor hun zoontje Zachary, 2. Het koppel maakte er nooit een geheim van een groot gezin te willen en ze achten de tijd nu rijp voor gezinsuitbreiding.

John en Furnisch kregen op eerste kerstdag 2010 Zachary via een draagmoeder. Of er voor de tweede baby opnieuw voor deze moeder wordt gekozen is nog niet bekend. Volgens het koppel is het ook niet bekend is wie de biologische vader is van Zachary. Beide heren zouden hun zaad hebben afgestaan.

Hoewel de media nu bericht dat de heren niet weten wie de biologische vader is van Zachary berichte men in 2011 wel dat Elton de biologische vader was. Maar hoe het ook mag zijn, de heren voelen zich beiden even veel papa en kijken er al naar uit om een tweede kindje in hun armen te sluiten. Vermoedelijk tegen het einde van dit jaar of begin volgend jaar. En het belangrijkste daarbij is natuurlijk dat hij of zij gezond is.

Ondertussen heeft John zich ook ingezet voor de Born This Way foundation van zangeres Lady Gaga, die opkomt voor gepeste jongeren en kinderen. John verteld dat hij vroeger ook gepest werd, zelfs toen hij al lange tijd beroemd was. Er waren enkele mensen uit zijn directe omgeving die hem het leven zuur maakten omdat hij homo is. Daarbij werd hij zelfs een keer geslagen. John verteld dat hij nooit reageerde, omdat hij eigenlijk nogal verlegen en snel ge´ntimideerd is, wat hem naar eigen zeggen een perfect slachtoffer maakt. Toch roept John jongeren nu op voor zichzelf op te komen of hulp te zoeken wanneer ze worden gepest.

Aan de pesters zegt hij: "Jullie moeten je bewust zijn van de gevolgen van jullie daden. Ik ben er zeker van dat jullie diep van binnen goede mensen zijn. We maken allemaal al eens een fout in ons leven. Het is nu een goed moment om je fouten recht te zetten en op te komen voor anderen. Er zijn teveel jonge mensen die zelfmoord plegen omdat ze het niet meer aankunnen. Sommigen van hen zijn jonger dan 15 jaar!". Verder zegt de zanger dat hij hoopt dat wanneer Zachary later op school gepest zou worden hij meteen naar hem of David toekomt zodat ze hem kunnen helpen.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 29 March, 2012 en 3010 keer gelezen.