Dominee betrapt met aardappel in zijn achterste.In het Engelse Sheffield is een dominee in een lastig parket ťn in het hospitaal beland. Hij kwam namelijk in het ziekenhuis om het laten verwijderen van een aardappel uit zijn aars.

De geestelijke, een man van in de vijftig, verzekerde het verplegend personeel dat de aardappel niet na een seksspelletje in zijn aars was beland. De man had volgens verpleegster Trudi Watson de volgende verklaring. Hij zou geheel in zijn blootje gordijnen aan het ophangen zijn geweest, waarna het noodlot toe sloeg en hij achterover viel pal op de keukentafel waar toevallig een aardappel lag.

"Het is niet aan mij om te oordelen of dit verhaal al dan niet waar is", aldus nog Trudi Wilson. Feit is dat de dominee door middel van een operatie uit de puree werd geholpen, als we ons in dit geval deze beeldspraak mogen permitteren. De verpleegster wist nog te vertellen dat het niet de eerste keer is dat ze werd geconfronteerd met mensen die iets in hun aars hadden gestopt en het er niet meer uit kregen. "We hebben patiŽnten eerder al 'ontlast' van een komkommer, Russische popjes en een anjer".

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 29 March, 2012 en 8039 keer gelezen.