75-jarige vrouw veroordeeld wegens holebi haatmisdaad tegen 25-jarige homo.
Een 75-jarige vrouw uit Texas is veroordeeld na het plegen van een holebi haatmisdaad na het aanvallen van een 25-jarige homo met een houten stok waarna ze hem probeerde te wurgen.

De 75-jarige Wanda Derby viel de 25-jarige homo kamergenoot van haar 30- jarige zoon aan omdat ze meende dat hij aids had en omdat hij homo is. Het slachtoffer is bovendien haar buurman. De feiten gebeurde op de avond dat haar zoon in trok mij het slachtoffer. Volgens de politie schreeuwde Derby homofobe leuzen en zei ze dat hij aids had en dat hij haar zoon wou vermoorden.

Derby werd beschuldigd zware mishandeling met een dodelijk wapen, bestempeld als een haatmisdaad, en mishandeling met lichamelijke letsels als gevolg. Ook werd ze beschuldigd van het meermaals slaan van de man met een stok en het proberen hem te verstikken met de stok tegen zijn keel. Derby viel ook de moeder van het slachtoffer aan die haar zoon ter hulp snelde.

Ondertussen is Derby vrijgelaten na het betalen van een borgtocht van 8,645 euro. Het slachtoffer, de 25-jarige Lloyd Guerrero overleefde de aanval en kwam er vanaf met enkele serieuze kneuzingen aan zijn nek en lichaam. Volgens de politie schreef Derby eerder op haar facebook pagina dat haar zoon niet langer haar zoon was. Omdat hij zich omringde door idioten waarvan hij dacht dat ze zijn vrienden waren. En dat hij niet moest denken dat hij ooit nog iets van haar of zijn vader zou krijgen.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 30 March, 2012 en 2823 keer gelezen.