Zanger Gordon en 17 jaar jonger vriendje opnieuw uit elkaar.Zanger Gordon, 43, en zijn vriend Raoul,24, zijn voor de tweede keer uit elkaar. En het lijkt er nu op dat het definitief is. Reden van de breuk: de zanger is vreemd gegaan.

Gordon heeft het vandaag toegegeven: hij is vreemd gegaan. Na een avondje stappen in Rotterdam zoende hij een andere jongen. Daar werden foto's van genomen en op Twitter gezet. In het weekend gingen Gordon en Raoul nog naar Milaan om er voor een paar dagen samen lekker tussen uit te zijn, maar daar ontplofte de bom: Raoul zet een punt achter de relatie.

"Ik ben gewoon heel stom geweest", laat een emotionele Gordon woensdag weten in RTL Boulevard. "Ik sta aan de bar te zoenen met die jongen en er zijn foto's gemaakt. Iedereen heft tegenwoordig een mobiel waarmee je foto's kunt maken. Ja, stom." Gordon wijdt zijn vreemdgaan aan te veel drank. "Ik zit in een streng trainingsschema dus ik drink amper. Na drie borrels stond ik al op m'n kop. Toen ben ik met die jongen mee gegaan. Je denkt maar aan een ding op zo'n moment… Ik moet het zelf nog allemaal verwerken, dit is zo heftig. Het ergste is dat m'n relatie over is", aldus de aangeslagen zanger. Gordon snapt er niets van dat de jongen in kwestie zelf stiekem foto;s heeft gemaakt van zijn amoureuze nacht met de zanger. "Wat vindt die man eraan om iemands leven te verwoesten, wat heeft dat voor zin?"

De zanger had recent nog laten weten dat hij en Raoul zouden gaan trouwen, en er was zelfs sprake van een kinderwens. Maar dat is nu allemaal voorbij. Gordon benadrukt dat hij Raoul helemaal niets kwalijk neemt. "Raoul treft geen enkele blaam, hij is een fantastische gozer. Laat ik het eerst maar eens laten bezinken allemaal." De zanger en zijn nu ex-vriend kenden elkaar sinds 2009 en hadden eerder al een relatiebreuk en sinds januari van dit jaar waren ze terug samen.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
ZANGER GORDON IS 13 KILO KWIJT + VOOR EN NA FOTO'S.
NEDERLANDSE HOMO'S MOGEN WELDRA BLOED GEVEN - UPDATE: BLOEDBANK ZEGT NEEN.
VROUWELIJKE FAN BEZORGD ZANGER BOY GEORGE EEN BLAUW OOG.
IDENTIEKE TWEELING ZUSSEN WORDEN BROERS.
GENTSE HOLEBI'S HALEN SLAG THUIS, 'HOMOFOBE' ZANGER NIET WELKOM IN BELGIE.
ELTON JOHN EN MAN PLANNEN TWEEDE BABY, EN JOHN WERD VROEGER GEPEST.
EUROPESE BOEDDHISTISCHE UNIE OVER HOLEBI GEWELD IN BELGIE.
75-JARIGE VROUW VALT 25-JARIGE HOMO AAN - VEROORDEELD WEGENS HAATMISDAAD.
VLAAMS PARLEMENTSLID J ROEGIERS GESPREK MET HAMID: CULTURALISERING VAN HOLEBI BASHING?
MASSA HOMOHUWELIJKEN: 200 IN CLEVELAND US EN 41 IN AUSTRALIE OP TV.
DOMINEE BETRAPT MET AARDAPPEL IN ZIJN ACHTERSTE.

MEER NIEUWS: KLIK HIER

Bron: rtl.nl

Dit bericht is gepost op 04 April, 2012 en 6533 keer gelezen.