Acteur en zanger Timo Descamps en vriend 'tijdelijk' uit elkaar.

Vlaams acteur en zanger Timo Descamps en zijn vriend Danny, 23, zijn geen koppel meer. Descamps woont niet meer met zijn vriend samen maar hoopt toch dat het nog goed komt. "Want toch zien we elkaar nog graag," aldus Timo in weekblad Dag Allemaal.

Drie jaar waren Timo en de Nederlandse Danny de Jong een koppel. Maar nu is het voorbij. Timo en Danny leerde elkaar drie jaar geleden kennen achter de schermen van de musical 'Kruistocht in Spijkerbroek', ze voelden allebei meteen iets voor elkaar, maar toch heeft het vrij lang geduurd eer ze aan hun verliefdheid toegaven. Timo had eerder wat losse relaties gehad en voelde nu dat het deze keer iets anders zou zijn.

En het was ook anders. Ze gingen samen wonen, maakten samen verre reizen en vulden elkaar op alle mogelijke manieren aan, ook in het huishouden. Toen Timo vorig jaar lange tijd alleen naar Amerika moest voor filmopnames had Danny daar geen probleem mee. Nochtans was een van Timo's tegenspelers de bekende pornoacteur Brent Corrigan. Maar Danny's vertrouwen in Timo was onvoorwaardelijk, en dat was ook zo toen Timo eind vorig jaar in de musical 'Lelies' vurige liefdesscénes speelde met zijn ex-vriendje Matthew Michel. Maar nu zijn Timo en Danny uit elkaar.

Het koppel is in vriendschap uit elkaar gegaan. En naar eigen zeggen zien ze elkaar nog graag. "We zien elkaar nog vaak. Ik zie onze breuk dan ook eerder als een pauze. Danny en ik gaan bekijken wat tussen ons nog mogelijk is. We missen elkaar wel heel erg. We hebben ieder onze eigen dromen en we willen elkaar niet in de weg lopen. Daarom vinden we het beter dat we ons even op onszelf concentreren. Dat is wel makkelijker gezegd dan gedaan. We zien elkaar nog graag. Er is ook niemand anders in het spel," aldus Timo.

Momenteel woont het koppel niet meer samen. Timo is tijdelijk ingetrokken bij een goede vriendin die nog niet zo lang geleden haar relatie met haar vriend op de klippen zag lopen. "We trekken ons aan elkaar op. Bovendien woont zij vlak bij mijn ouders. Ook bij hen vind ik nu veel steun."

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
TIMO DESCAMPS GAAT HOOFDROL SPELEN IN NIEUWE AMERIKAANSE HOMOFILM.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
PRESENTATRICE TRUUS DRUYTS EN VRIENDIN UIT ELKAAR.
ONDERZOEK TOONT STEEDS MEER AAN DAT SOMMIGE HOMOFOBEN HOLEBI ZIJN.
BRITS HOMO FLAMINGO KOPPELTJE VIJF JAAR SAMEN MET 3 KUIKENS.
22-JARIG HOMO ACTEUR BLIJKT STEUN VOOR HOLEBI'S EN TRAINT VOOR 1STE HETERO ROL.
BUITENLANDSE HOLEBI'S MOGEN TROUWEN IN ARGENTINIE.
ANTWERPS BISSCHOP POSITIEF OVER HOLEBI'S EN GEHUWDE PRIESTERS IN DE KERK.
ZANGER GORDON EN 17 JAAR JONGER VRIENDJE OPNIEUW UIT ELKAAR.
NEDERLANDSE HOMO'S MOGEN WELDRA BLOED GEVEN - UPDATE: BLOEDBANK WIL NIET MEE WERKEN.
VROUWELIJKE FAN BEZORGD ZANGER BOY GEORGE EEN BLAUW OOG.
STUDENT MAG VAN RECHTER 1 DAG PER JAAR PRO HOMO JEZUS T-SHIRT DRAGEN OP SCHOOL.
GELUKKIGE VERJAARDAG BEKENDE HOLEBI'S, HET ZIJN ER 20 DEZE MAAND (april)
DOMINEE BETRAPT MET AARDAPPEL IN ZIJN ACHTERSTE.
GENTSE HOLEBI'S HALEN SLAG THUIS, 'HOMOFOBE' ZANGER NIET WELKOM IN BELGIE.

MEER NIEUWS: KLIK HIER
en
Bezoek ook eens ons Forum Opgelet na registratie beperkte toegang - automatisch gehele toegang na vier berichten (is 12 ipv 4 rubrieken) - inclusief rubriek dating - Lees rubriek info - Klik forum in menu of KLIK HIER

Bron: Dag Allemaal.

Dit bericht is gepost op 10 April, 2012 en 10368 keer gelezen.