Actrice Tammy L Michaels wil meer alimentatie geld van ex Melissa Etheridge.

Na negen jaar relatie en twee kinderen dreigen zangeres Melissa Etheridge en actrice Tammy Lynn Michaels in een van de lelijkste echtscheidings procedures te belanden tussen koppels van hetzelfde geslacht in de geschiedenis.

Michaels en Etheridge gingen in 2010 uit elkaar na een geregistreerd partnerschap van zeven jaar. Samen hebben ze een tweeling van vijf jaar die bij Michaels verblijven. De actrice is momenteel van mening dat haar ex haar meer alimentatie moet betalen. De zangeres betaalt maandelijks 23 duizend dollar (ruim 17.000 euro per maand.)

Volgens Michaels, 37, verdient Etheridge ruim 177 duizend dollar per maand en wenst ze nu meer alimentatie omdat ze tijdens hun relatie gewend was geraakt aan een luxe leven. Michaels gaf naar eigen zeggen haar carrière op toen ze samen was met Etheridge en wil ook daarom nu meer geld. Het is volgens haar niet eerlijk dat ze niet meer geld krijgt van de inmiddels 50-jarige zangeres. Michaels beweert ook nog dat de kinderen worden gehersenspoeld door Etheridge, de kinderen zouden hatelijk en afstandelijk doen tegen haar. Ook zegt Michaels dat Etheridge veel vloekt en weigert om de kinderen te laten inenten.

In de documenten die Michaels liet opstellen staat ook dat ze wil dat Etheridge de gerechtskosten van ruim 120.000 Dollar betaald. In mei zouden de advocaten van beide dames rond de tafel gaan zitten om tot een overeenkomst te komen en te kijken naar de juridische afspraken die eerder werden gemaakt rond de voogdij van de kinderen.

Extra:
Melissa Etheridge kwam in 1993 uit de kast als lesbienne. In 2004- 2005 overwon ze borstkanker. Eerder had ze een relatie met Julie Cypher met wie ze twee kinderen kreeg. Cypher beviel in 1997 van Bailey Jean en in 1998 van Beckett. De spermadonor was niemand minder dan zanger gitarist David Crosby. In 2000 ging het koppel uit elkaar. In 2003 leerde ze Michaels samen hebben ze twee kinderen. Michaels beviel in 2006 van de tweeling Johnnie Rose en Miller Steven via een anonieme donor. Michaels speelde onder andere een rol in The L Word (2005) en de Fox show That '80s Show. In 2004 speelde ze onder andere in de film D.E.B.S. Na een carrière stop na het krijgen van de tweeling keerde Michaels terug naar het witte doek in de lesbische romantische film 'Nicest Thing' waarin ook de openlijke lesbische actrice Amanda Bears, bekend van de komische reeks Married With Childeren, mee speelt.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
EERSTE HOMOKUS IN SOAP NEIGHBOURS + FILMPJE.
TIMO DESCAMPS EN VRIEND ZIJN 'TIJDELIJK' UIT ELKAAR.
ONDERZOEK TOONT STEEDS MEER AAN DAT SOMMIGE HOMOFOBEN HOLEBI ZIJN.
PRESENTATRICE TRUUS DRUYTS EN VRIENDIN UIT ELKAAR.
BRITS HOMO FLAMINGO KOPPELTJE VIJF JAAR SAMEN MET 3 KUIKENS.
ZANGER GORDON EN 17 JAAR JONGER VRIENDJE OPNIEUW UIT ELKAAR.
ANTWERPS BISSCHOP POSITIEF OVER HOLEBI'S EN GEHUWDE PRIESTERS IN DE KERK.
VROUWELIJKE FAN BEZORGD ZANGER BOY GEORGE EEN BLAUW OOG.
BOEK VOORSTELLING: DE NACHT DAT DE STERREN DANSTEN. (GEEN HOLEBI BOEK)
GEZOCHT HOLEBI OF TRANS KOPPEL OM TE TROUWEN IN BRUGGE, OOK FICTIEVE KOPPELS GEZOCHT.
HOLEBI JONGEREN UIT AARSCHOT ZETTEN ZICH IN VOOR HET MILIEU
GENTSE HOLEBI'S HALEN SLAG THUIS, 'HOMOFOBE' ZANGER NIET WELKOM IN BELGIE.
DOMINEE BETRAPT MET AARDAPPEL IN ZIJN ACHTERSTE.

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 11 April, 2012 en 3109 keer gelezen.