Homo's en tomboy's mogen niet meer naar school.In Saoedi-ArabiŽ worden op heden alle homo's en tomboy's (meisjes die zich mannelijk kleden en gedragen) verbannen van alle scholen en universiteiten.

De commissie ter promotie van deugd en preventie van onzedelijkheid is gevraagd de uitvoering van de nieuwe orders inzake homoseksualiteit en meisjes die zich mannelijk gedragen (tomboy's) te garanderen. De instructies gelden voor alle publieke scholen en universiteiten en moeten homo's en tomboy's de toegang weigeren met als doel te vechten tegen 'deze fenomenen', die worden 'gepromoot' door sommige website's.

Het is niet bekend van wie de instructies en het verbod komen. Wel is bekend dat de jongeren terug naar scholen mogen wanneer ze stoppen met 'deze praktijken'. Met andere woorden wanneer ze kunnen aantonen dat ze niet meer homo zijn of wanneer het om meisjes gaat dat die stoppen zich mannelijk te kleden en te gedragen.

In Saoedi-ArabiŽ wordt deels de Shania wet toegepast waarbij homoseksualiteit (holebi zijn) strafbaar is met lijfstraffen of een gevangenisstraf.

In 2010 werd de Saoedische prins Saud Abdulaziz bin Nasser al Saud veroordeeld tot een celstraf van 20 jaar na de moord op zijn assistent in een luxe hotel in Londen. Het hof vernam dat de aanval een seksueel motief had en dat de prins in het verleden gebruik had gemaakt van mannelijke escorts.

In 2011 werd Stephen Comiskey, een 36-jarige Britt gearresteerd en geslagen door de religieuze politie toen ze ontdekten dat hij homo was. Hij werd bedreigd met onthoofding en verbleef een half jaar uit de media belangstelling onzeker over of hij al dan niet de doodstraf zou krijgen. Volgens Comiskey werd hij door de religieuze politie in de val gelokt door een brief die zogezegd van een vriend kwam. Later suggereerde men dan Comiskey werd aangevallen als vergelding voor de zaak met de homo prins.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN
15 LESBISCHE MEISJES EN TOMBOY'S VERMOORD IN THAILAND.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
RUSLAND WORDT STEEDS MEER EEN ZWAAR HOLEBI FOBISCH LAND.
EERSTE HOMOKUS IN SOAP NEIGHBOURS + FILMPJE.
HETERO RUS OPGEPAKT VOOR STEUN AAN HOLEBI'S + TEKEN PETITIE TEGEN HOMOFOBE WET.
HOLEBI'S DIE UIT DE KAST KOMEN ZIJN GEZONDER OP VOORWAARDE DAT...
PRESENTATRICE TRUUS DRUYTS EN VRIENDIN UIT ELKAAR.
NEDERLANDS BOEK OVER HOLEBI MOORDEN UIT DE HANDEL GEHAALD.
OPEN VLD'ers DIENDEN WETSVOORSTEL IN VOOR ANONIEME KLACHTEN VAN HOLEBI'S OVER GAYBASHING.
ACTRICE TAMMY L MICHAELS WIL MEER ALIMENTATIE VAN EX MELISSA ETHERIDGE
ONDERZOEK TOONT STEEDS MEER AAN DAT SOMMIGE HOMOFOBEN HOLEBI ZIJN.
BRITS HOMO FLAMINGO KOPPELTJE VIJF JAAR SAMEN MET 3 KUIKENS.
ANTWERPS BISSCHOP POSITIEF OVER HOLEBI'S EN GEHUWDE PRIESTERS IN DE KERK.
VROUWELIJKE FAN BEZORGD ZANGER BOY GEORGE EEN BLAUW OOG.
HOLEBI JONGEREN UIT AARSCHOT ZETTEN ZICH IN VOOR HET MILIEU

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 16 April, 2012 en 2735 keer gelezen.