Vlaamse televisie kok komt uit de holebi kast.
Wim Ballieu (29), de nieuwe tv-kok van 'Goe Gebakken' op de Vlaamse zender VT4 heeft zijn coming-out gedaan in het magazine Dag Allemaal.

"Ik was er vroeg bij, maar op dat vlak ben ik niet zo serieus. Ik heb een paar relaties gehad, en nu ben ik volop vrijgezel. Ik krijg voldoende aandacht van vrienden en vriendinnen (lacht). Maar als ik een relatie begin moet hij iemand zijn met evenveel drive als ik.

Een toekomstige vriend moet dus niet mee in de zaak stappen. "Nee nee. Dan trapt die jongen het na twee weken gegarandeerd af. Want tijdens het werk ben ik niet te genieten. Mensen met wie ik nauw samenwerk, moeten héél stevig in hun schoenen staan, maar ze krijgen er veel passie voor terug."

In het interview is verder ook nog te lezen dat hij vaak vergeleken wordt met Jeroen Meus. Sommigen noemen hem zelfs de Jeroen Meus van de Aldi of spijtig dat hij de Jeroen Meus look imiteerd. Hij trekt zich er niet veel van aan. "Ik zie er al jaren zo uit. Er wordt gezegd dat ze mij bewust stylen zoals Jeroen, maar er is geen styling. Ik ga gewoon naar de opname in mijn eigen kleren, er is amper make-up, niemand doet mijn haar. Al zag ik de gelijkenis met Jeroen ook wel en heb ik bij de start voorgesteld om mijn haar te kniippen of mij anders te kleden. Maar de mensen van Woestijnvis wilden daar niet van weten."

Als jonge man liep Wim een verlamming op na een val had hij zijn nek gebroken. Vijf weken lang was zijn onderlichaam verlamd, daarna volgde een operatie en bleek dat zijn ruggenmerg nog kon worden hersteld. Toen begon een lange revalidatie en moest hij opnieuw leren lopen. Maar alles kwam goed. Het gehele verhaal kan je lezen in de Dag Allemaal van 17 april.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
DE MENING VAN SARKOZY EN HOLLANDE OVER HOLEBI'S ALS ZE VERKOZEN WORDEN.
NEDERLANDSE REGERING STEMT TEGEN HOLEBI ASIELZOEKERS UIT IRAK.
ZANGERES JESSIE J WIL HAAR BISEKSUALITEIT NIET UITBUITEN.
NEDERLANDSE HETERO'S KOMEN OP VOOR HOLEBI'S IN FILMPJES.
ACTEUR DAVID WALLIAMS ZINGT MET HOMOBEREN + FILMPJE.
RUSLAND WORDT STEEDS MEER EEN ZWAAR HOLEBI FOBISCH LAND.
HETERO RUS OPGEPAKT VOOR STEUN AAN HOLEBI'S + TEKEN PETITIE TEGEN HOMOFOBE WET.
OPEN VLD'ers DIENDEN WETSVOORSTEL IN VOOR ANONIEME KLACHTEN VAN HOLEBI'S OVER GAYBASHING.
BRITS HOMO FLAMINGO KOPPELTJE VIJF JAAR SAMEN MET 3 KUIKENS.
ACTRICE TAMMY L MICHAELS WIL MEER ALIMENTATIE VAN EX MELISSA ETHERIDGE
HOLEBI'S DIE UIT DE KAST KOMEN ZIJN GEZONDER OP VOORWAARDE DAT...
PRESENTATRICE TRUUS DRUYTS EN VRIENDIN UIT ELKAAR.
GEZOCHT HOLEBI OF TRANS KOPPEL OM TE TROUWEN IN BRUGGE, OOK FICTIEVE KOPPELS GEZOCHT.

MEER NIEUWS: KLIK HIER
EN
Bezoek ook eens ons Forum Opgelet na registratie beperkte toegang - automatisch gehele toegang na vier berichten (is 12 ipv 4 rubrieken) - inclusief rubriek dating - Lees rubriek info - Klik forum in menu of KLIK HIER

Bron: Dag Allemaal

Dit bericht is gepost op 18 April, 2012 en 5388 keer gelezen.