Jo De Poorter met spoed opgenomen in het ziekenhuis op intensieve.Update 30 April
HET GAAT GELUKKIG WEER BETER MET PRESENTATOR JO DE POORTER

Vlaams radio- en televisiepresentator, mediatrainer, journalist en auteur Jo De Poorter, 45, en momenteel bekend van het programma 'De Tv Makelaar', is zaterdag onwel geworden tijdens het lopen en ligt nu op de afdeling intensieve zorgen met ernstige hartritmestoornissen.

Ze hebben allerlei tests gedaan en foto's van mijn longen gemaakt. Ik lig nu aan de monitor en ze proberen nu mijn hartslag met medicatie weer onder controle te krijgen. De komende 24 tot 48 uur zullen uitwijzen of dat lukt. Neen, ze worden niet beschouwd als iets eenmaligs. Het is iets dat ik wellicht levenslang zal hebben," aldus De Poorter in het nieuwsblad.

Jo had nooit eerder last van zijn hart. "Ik ben de laatste tijd wel zwaar beginnen te sporten. Die stoornissen kunnen veroorzaakt zijn door een hevige opstoot van adrenaline." Als zijn hart de komende 48 uur niet onder controle kan worden gehouden moet hij mogelijk worden geopereerd. Hij is er zelf wel flink van geschrokken. "Ik hoop dat het allemaal weer goed komt. Ik had me een vrij weekend even anders voorgesteld."

Extra: Jo de Poorter kwam in de jaren 90 als een van de eerste BV's uit de kast als homo. Sinds 1989 is hij bijna non-stop te zien op de Vlaamse en Nederlandse tv. Hij maakte programma's voor onder andere TV1, Nederland 1, RTL 4, SBS 6, ATV, VT4 en VTM. Ook is hij regelmatig te horen op de radio. Zo presenteerde hij programma's voor Studio Brussel, Radio Donna, Radio 1 en Radio 2. Als journalist werkte Jo onder meer voor De Standaard, Knack, TV1, Studio Brussel en Atv. Hij schreef columns voor het maandblad Touché, Flair, Het Nieuwsblad, Radio 1 en Radio Donna. Daarnaast schreef hij columns voor het maandblad Touche, bracht hij, samen met decorateur Geoffroy van Hulle, drie boeken uit en startte hij in 2002 zijn eigen "Succes Coaching". Jo zet zich ook in voor het goeie doel en is in die hoedanigheid ook goodwillambassadeur geweest voor Greenpeace, Unicef en Terre des Hommes. In Nederland zamelde hij 2,5 miljoen € voor de actie Kans voor een Kind.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
NIEUW VLAAMS HOLEBI BOEK UIT - MET ENKELE BEKENDEN
AMERIKAANS HOMO KOPPEL TROUWDE ACHT KEER + VIDEO
HOLEBI'S ZIJN ZONDAARS IN ALGERIJE - HET VERHAAL VAN EEN ALGERIJNSE HOMO IN BELGIE.
HOLEBI KORTFILM IN DE UK VOORGESTELD + 2 VIDEO'S
WINNAARS GLAAD MEDIA AWARDS (HOLEBI PRIJZEN VOOR...) DEEL 2
HET GAAT NIET GOED MET BRITSE HOLEBI'S, IN HET BIJZONDER MET HOMO'S EN BI'S
ZES JAAR CEL VOOR VERKRACHTERS VAN JONGE BRUSSELSE HOMO
SAS UITGEROEPEN TOT FAV VLIEGTUIGMAATSCHAPPIJ V HOLEBI'S + VIDEO HOMO VOETBALLER
ZANGERES CYNDI LAUPER GEEERD DOOR AMERIKAANSE OVERHEID V INZET V HOLEBI'S + VIDEO.
JOODSE MASORTI BEWEGING LAAT HOLEBI'S RABBIJN WORDEN.
GEZOCHT BELGISCHE OUDERS EN SYMPATISANTEN VAN HOLEBI'S
NEDERLANDSE KUSSENDE HETERO ACTEURS OP COVER L'HOMO + VIDEO MAKING OF
1ste HOMOHUWELIJK IN VLAAMSE SOAP & HOLEBI'S BLIJ MET GEEN VERWIJFDE HOMO'S
ZANGER GORDON ZOEKT EEN OUDERE VRIEND

MEER NIEUWS: KLIK HIER


Extra: holebi.info - Bron: gva.be, nieuwsblad.be

Dit bericht is gepost op 29 April, 2012 en 9294 keer gelezen.