Lesbische moeder en zoontje uit scouts gezet + video.In maart van dit jaar werd Jennifer Tyrrell, moeder van vier kinderen, uit de Amerikaanse staat Ohio uit de plaatselijke scouts groep gezet toen bleek dat ze lesbisch is. Tyrrell was al enkele jaren leidster en ook haar zoontje van zeven was bij de groep.

De Boy Scouts of America hebben sinds 1991 in hun beleid staan dat leden heteroseksueel moeten zijn. Met andere woorden holebi's zijn niet toegelaten bij de Amerikaanse scouts.

Ondertussen probeert Tyrell het beleid van de scouts te veranderen. Ze is er verder het hart van in dat ook haar zoontje niet meer naar de scouts kan In een verklaring van de Boy Scouts werd gezegd dat Scouting en de meerderheid van de ouders die leiders zijn, niet geloven dat de scouts een plaats is waar kinderen bewust kunnen worden van seksuele geaardheid, en dat de scouts geen plaats is om te praten over holebi's. In het verleden werden al eerder holebi's geweigerd of uit de scouts gezet

Ondertussen is Tyrell gestart met een petitie om het beleid van de scouts te veranderen. Deze heeft inmiddels al 264.000 ondertekenaars. En vandaag is een regionaal hoofd van de Scouts van Ohio openlijk opgekomen voor Tyrell en noemt hij haar uitzetting discriminatie. Tyrell krijgt ook steun van GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) die haar ook een advocaat bezorgde afkomstig vanuit de organisatie. Recent sprak Tyrell samen met haar gezin (vrouw en vier kinderen) tijdens de uitreiking van de GLAAD media awards over haar uitzetting bij de scouts groep - een emotionele video:EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
WINNAARS GLAAD MEDIA AWARDS (HOLEBI PRIJZEN VOOR...) DEEL 2
GELUKKIGE VERJAARDAG BEKENDE HOLEBI'S - HET ZIJN ER 20 DEZE MAAND
HET GAAT GELUKKIG WEER BETER MET PRESENTATOR JO DE POORTER
"GOEDE RAAD" VAN DJ AAN VADER: LAAT VRIENDEN JE LESBISCHE DOCHTER VERKRACHTEN
SAS UITGEROEPEN TOT FAV VLIEGTUIGMAATSCHAPPIJ V HOLEBI'S + VIDEO
ZANGER GORDON ZOEKT EEN OUDERE VRIEND
JOODSE MASORTI BEWEGING LAAT HOLEBI'S RABBIJN WORDEN.
BOYBAND ZANGER JIMMY SAMIJN NA 13 JAAR GETROUWD MET VRIEND + FOTO EN VIDEO'S.
EX HOMOFOBE STUDENTEN KOMEN OP VOOR HOLEBI'S + VIDEO
ZANGERES CYNDI LAUPER GEEERD DOOR AMERIKAANSE OVERHEID V INZET V HOLEBI'S + VIDEO.
NIEUW VLAAMS HOLEBI BOEK UIT - MET ENKELE BEKENDEN
AMERIKAANS HOMO KOPPEL TROUWDE ACHT KEER + VIDEO
LEISHA HAILEY (L WORD) EN CAMILIA GREY BRENGEN MET UH HUH HER MUZIEKVIDEOCLIP UIT + VIDEO

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 01 May, 2012 en 2922 keer gelezen.