De World Holebi Trans Award gewonnen door..., voor inzet holebi's en trans wereldwijd.De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton krijgt van Pride Londen een World LGBT (Lesbian Gay Bisexual Transgender) Award voor haar aandeel in de bescherming van de rechten van holebi's en transgenders wereldwijd. Clinton zal deze prijs krijgen tijdens het World Pride diner in Juli.

Londen organiseert dit jaar zowel de World Pride als de Olympische spelen. Pride Londen zal de holebi wereld award aan Clinton overhandigen tijdens het World Pride Gala Diner ten voordele van Pride London. Dit zal het nieuwe Solidariteits fonds ondersteunen dat werd opgericht ten voordele van de holebi gemeenschap.

In december sprak Clinton wereldleiders nog toe over de rechten van holebi's en zei ze hen de juiste weg te kiezen. En dat ook al geloven sommigen dat het een Westers fenomeen is, waardoor ze denken dat ze redenen hebben om ze af te wijzen, het een vast staand feit is dat holebi's zo geboren worden en overal in de wereld voorkomen. "Ze hebben alle leeftijden, alle rassen, alle geloven, ze zijn dokters, leraars, boeren, bankiers, soldaten atleten enz. Of we het nu wel of niet willen weten, ze komen overal voor, ook in je eigen familie, vriendenkring of buren. Homo of lesbisch zijn is geen westers fenomeen het is menselijke werkelijkheid. Holebi rechten zijn ook mensenrechten.

Verder liet Clinton toen ook nog weten dat de toekenning van ontwikkelingshulp van Amerika aan een land voortaan ook zal afhangen van de manier waarop dat land omgaat met holebi en transgender rechten. Ook zal de VS holebi asielzoekers zo veel mogelijk beschermen. Deze richtlijnen zijn afkomstig van het nieuwe beleid van president Obama, ze bestaan ook voor gelijkheid tussen mannen en vrouwen en etnisch geweld. In het publiek waar Clinton haar toespraak hield zaten ook veel leden van landen waar holebi's de doodstraf riskeren, zij verlieten de zaal toen ze klaar was met haar toespraak.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
ZANGERES CYNDI LAUPER GEEERD DOOR AMERIKAANSE OVERHEID V INZET V HOLEBI'S + VIDEO.
EERSTE HOLEBI VEROORDEELD ONDER NIEUWE HOMOFOBE WET IN RUSLAND
UNIEK: TELEVISIE SERIE MET HOMO KOPPEL IN WINT PRO AWARD VAN KATHOLIEKE GROEP
LESBISCHE MOEDER EN ZOONTJE UIT SCOUTS GEZET + VIDEO
MORRISSEY'S WERELD TOER - IN JAPAN A DRAG SHOW + FOTO'S EN VIDEO
SAS UITGEROEPEN TOT FAV VLIEGTUIGMAATSCHAPPIJ V HOLEBI'S + VIDEO
HOLEBI'S TOVEREN BELG STATIONS OM IN REGENBOOGSTATIONS
EX HOMOFOBE STUDENTEN KOMEN OP VOOR HOLEBI'S + VIDEO
BOYBAND ZANGER JIMMY SAMIJN NA 13 JAAR GETROUWD MET VRIEND + FOTO EN VIDEO'S.
JOODSE MASORTI BEWEGING LAAT HOLEBI'S RABBIJN WORDEN.
WINNAARS GLAAD MEDIA AWARDS (HOLEBI PRIJZEN VOOR...) DEEL 2
ZANGER GORDON ZOEKT EEN OUDERE VRIEND

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 05 May, 2012 en 2616 keer gelezen.