DC Comics laat weten dat er weldra een holebi uit de kast gaat komen.DC Comics, de Amerikaanse uitgever van Batman, Superman en Wonder Woman, heeft aangekondigd dat het binnenkort een personage uit een strip zal herintroduceren als holebi.

Wie zal er uit de kast komen? Batman? Superman? of Wonder Woman? Het enige wat momenteel bekend is,is dat mede-uitgever Dan DiDio tijdens de Kapow Comic Convention in Londen bekend maakte dat een bestaan personage, dat voordien beschouwd werd als hetero, een van de meest prominente holebi strippersonages moet gaan worden.

Marketingverantwoordelijke Bob Wayne zei dat DiDio's visie 'geƫvolueerd is' en vergeleek de switch met Barack Obama's recente ondersteuning voor het homohuwelijk. Sommige Twitteraars voorspellen dat het Batman zal zijn die uit de kast zal komen. Maar het kan net zo goed Superman of Wonder Woman zijn.

Courtney Simmons, senior vicepresident van DC Comics liet aan ABC nieuws wel weten dat het personage uit de kast zal komen in juni van dit jaar.

holebi info eigen berichtgeving - 2O12

Dit bericht is gepost op 22 May, 2012 en 2584 keer gelezen.