Lelijke vechtscheiding tussen Melissa Etheridge en Tammy L Michaels eindelijk voorbij.
Na negen jaar relatie en twee kinderen zaten zangeres Melissa Etheridge en actrice Tammy Lynn Michaels in een van de lelijkste echtscheidings procedures tussen showbizz koppels van hetzelfde geslacht. Daar is nu een einde aan gekomen nadat beide dames na een lange strijd een overeenkomst hebben gesloten.

Etheridge betaalde maandelijks 23 duizend euro om Michaels en hun kinderen te onderhouden. Maar volgens Michaels was dit niet genoeg. Op 22 mei werd via de rechtbank overeen gekomen dat Etheridge meer zal gaan betalen aan Michaels, maar hoeveel is niet bekend. Het koppel blijft de tweeling dochter Johnnie Rose en zoon Miller Steven in co ouderschap opvoeden, ze hebben gedeelde voogdij.

De scheiding was zo lelijk geworden nadat Michaels alles in het openbaar had gegooid. Ze beweerde dat Etheridge ruim 177 duizend dollar per maand verdient en dat ze tijdens hun relatie gewend was geraakt aan het luxe leven en eiste daarom meer geld, ook omdat ze naar eigen zeggen destijds haar carrière opgaf toen ze nog een koppel waren. Ook beweerde ze dat de zangeres een slechte invloed heeft op hun kinderen en dat Etheridge hersenspoelt waardoor deze hatelijk zouden doen tegen haar. Nu hoe het ook mogen zijn een overeenkomst is bereikt en nu kan Etheridge alleen maar hopen dat Michaels binnen een paar jaar niet nog meer geld vraagt.

Extra:
Melissa Etheridge kwam in 1993 uit de kast als lesbienne. In 2004- 2005 overwon ze borstkanker. Eerder had ze een relatie met Julie Cypher met wie ze twee kinderen kreeg. Cypher beviel in 1997 van Bailey Jean en in 1998 van Beckett. De spermadonor was niemand minder dan zanger gitarist David Crosby. In 2000 ging het koppel uit elkaar. In 2003 leerde ze Michaels, ze trouwden in 2003, samen hebben ze twee kinderen. Michaels beviel in 2006 van de tweeling Johnnie Rose en Miller Steven via een anonieme donor. In 2010 ging het koppel uit elkaar. Michaels speelde onder andere een rol in The L Word (2005) en in de Fox show 'That '80s Show'. In 2004 speelde ze onder andere in de film D.E.B.S. Na een carrière stop na het krijgen van de tweeling keerde Michaels terug naar het witte doek in de lesbische romantische film 'Nicest Thing' waarin ook de openlijke lesbische actrice Amanda Bears, bekend van de komische reeks Married With Childeren, mee speelt.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 22 May, 2012 en 3177 keer gelezen.